Slagterne tilbyder.
Eksklusivt for dig har redaktionen undersøgt, hvad centrets tre slagtere tilbyder af gås, kalkun, steg og ænder mm., når vi om julebordet skal samles flere.
Hos slagteren i SuperBrugsen kan du afhente en bestillingskupon og her krydse af, om det skal være den ovnklare svinekam, den danske and eller måske begge dele som skal spille en af hovedrollerne i genopførelsen af den traditionelle danske julemiddag 2014. Fristen for bestillingen er søndag den 21. december, med afhentning den 22.- eller 23. december.
Hos slagteren i SuperBest kan du bare komme and – der er hele syv forskellige. Heriblandt en gourmetand helt fra Gråsten. Bestillingskuponen indeholder også kalkun – eller måske skal der gås på bordet. Fristen for bestilling er lørdag den 20. december, med afhentning den 22.- eller 23. december.
Hos slagteren er Lokkemaden den 14 ugers tørslagtede landand – kvalitet når den er bedst – og kamstegen fra den friskslagtede danske Skarresøgris. Anden kan bestilles udstoppet (æbler og svesker) og stegning tilbydes den 23. december.
Herudover lokkes der med masser af hjemmelavede specialiteter. Rullepølse, Sylte, Finker, Medister med meget mere. Alt laves fra bunden og ud fra opskrifter med op til 70 år på bagen.
Køb lokalt – Det kan aldrig gå galt.
Af Arne Nowicki Pedersen. Praktikant.