Tænketank træder vande

0

Budgetforhandlingerne er netop afsluttede, og formand for Viby Svømmeklub Anne Klein må sande, at en svømmehal i Viby ikke kom på tapetet.

”Det er møgærgerligt, for det lå lige til højrebenet at give os en svømmehal i Viby, efter de har fyret 150 millioner kroner af på den kommende svømmehal i Roskilde”, siger formanden.

Farveblind
Medlemmerne af Tænketanken for en svømmehal i Viby Sjælland finder derfor tilbage til mødebordet i slutningen af september for på ny at forsøge at rejse midler til en fremtidig svømmehal og få gang i dialogen med kommunen. Med i tænketanken er flere lokale vandhunde af forskellig politisk observans, herunder Inga Skæris, Marianne Pedersen, Jette Tjørnelund (V) og Gitte Kronbak (S).

Anne Klein er dog ganske ligeglad med de politiske farver, når blot der kommer en svømmehal til Viby – forhåbentlig kort efter 2020.

”Hvis politikerne gør, som de har sagt, så er det bestemt realistisk – og vores motto i tænketanken er jo: ’Stem rødt eller blåt, bare der står svømmehal på, er det godt!’”, siger Anne Klein.

Deltag i debatten
Del.