Naturskøn stationsby

0

Hop på toget til Viby Sjælland og bliv boende. Drømmer du om en bolig til dig og din familie tæt på alt? Viby Sjælland er klar til at dække alle dine behov.

Af Anne Crone, ejendomsmægler Home RO’s Torv

Viby Sjælland er en satellit- og stationsby midt på Sjælland i den sydligste del af Roskilde Kommune. Viby Sjælland har tre kirker, to folkeskoler, en friskole, posthus, bibliotek, dagligvarebutikker, specialbutikker, læge, tandlæge og flere frisører og desuden et meget aktivt idræts- og foreningsliv.

I Viby Sjælland kan du bo i den skønne natur og alligevel i byen og tæt på hovedstaden.
Og så er det let at komme til og fra Viby Sj. i enten bil med den tætvedliggende motorvej eller med tog – kun syv minutter til Roskilde og 35 minutter til København.

Gode institutioner og aktivt handelsliv
I Viby Sjælland er der tre grundskoler, to folkeskoler og en friskole. De to folkeskoler er Peder Syv Skole og Dåstrup Skole, der i 2016 blev kåret til Danmarks bedste folkeskole, samt Viby friskole, der ligger i Gl. Viby.
I Viby Sjælland er der også en ungdomsskole, fire børneinstitutioner og en dagplejegruppe. Udover institutioner til alle aldre, har Viby Sj. et aktivt handels- og erhvervsliv.

Der er registreret mere end 600 cvr-numre i postnummeret 4130 Viby Sjælland, der dækker over de ca. 50 med adresse i bymidten, et stort antal på erhvervs- og industriområdet på Grønningen og en lang række større og mindre virksomheder placeret i omegnen af Stationsbyen.

Rig mulighed for fritidsaktiviteter
Viby Sjælland er kendt for sit brede og meget aktive foreningsliv. Mere end 80 foreninger er at finde i området, hvor Viby Idrætsforening er den suverænt største med næsten 2000 medlemmer. Her kan du blandt andet udøve badminton, fitness, fodbold, håndbold, svømning og meget mere.

Handels- og Erhvervsforeningen Viby Cityforening er en samlende faktor, når der holdes byfester, og grundejerforeninger, Spejdere, Lokalhistorisk forening, Jagtforening, Ældresagen, Musikforening, Spillemandslaug, Folkedansere, Amatørscene, Kræftens Bekæmpelse, Viby Genbrug, Menighedsråd, kor, gospelkor og ej at forglemme Kulturhuset KulturCosmos, er noget af alt det, du kan finde i byen.

Viby Sjælland kan tilbyde et sted at bo med masser af frisk luft, grønne områder og pragtfulde gule marker lige om hjørnet. Sætter du pris på et godt miljø, perfekte omgivelser og masser af plads til børn og familie, uden at det koster spidsen?

Kom og oplev glæden og de mange fordele ved at bo i Viby Sjælland, der tilbyder masser af idræt, spændende kulturtilbud, børnevenlige omgivelser, sunde økologiske fødevare i butikkerne og friske fisk på torvet hver uge. I Viby Sjælland kan dine boligdrømme gå i opfyldelse.

Deltag i debatten
Del.