Glade cyklister

0

Inden længe, nemlig lørdag den 15. juli, sætter Glade Børn-holdet sig atter i sadlerne, og ligesom sidste år går cykelturen til Alsace. Som altid kører de glade cykelryttere i orange, og årets trøjer er netop på vej i posten, så de omkring 50 ryttere kan fremstå iøjnefaldende og velklædte hele vejen til Frankrig.

Følger med i bil

Igen i år er det makkerparret Henny Wibholm og Stiig Broby, der er arrangørerne bag turen. Ingen af de to er dog i sadlerne denne gang, men tager i stedet turen i én af servicebilerne, der følger pedalfolket sydover i indsatsen for at indsamle penge til organisationen Glade Børn – dels gennem rytternes betaling for deltagelse, dels gennem sponsorater.

Betaget af teater

Konkret nød 40 børn fra Jyllinge Nordmark onsdag den 3. maj godt af pengene fra Glade Børn i form af en tur i teatret i København.

“Vi synes, de skulle have en oplevelse ovenpå alt det med oversvømmelserne, så vi inviterede dem i Det Ny Teater, og så det bag scenen. Efter rundvisningen spiste vi på en restaurant på Vesterbrogade, og så så vi forestillingen Chicago til sidst. Der var ikke nogen af dem, der havde deres mobil fremme, så de var tydeligvis meget betagede”, fortæller Henny Wibholm.

Deltag i debatten
Del.