Temaer

Erhverv

Vin-vikaren fra Bornholm

72-årige Erik Munk Cordua lod sig lokke af Meny-købmand Søren Seier Rasmussen til at fortsætte på arbejdsmarkedet, og det har vinmanden ikke fortrudt.

Erhverv

Verden er i farver

Preben Rasmussen har genfundet kærligheden i en sen alder. Men der er stadig tid til at hjælpe til i Farvehuset Roskilde. På fuld tid.

Liv

Kvinder hjælper kvinder i Gambia

Et par pensionerede sygeplejersker skaber håb og glæde i det lille vestafrikanske land Gambia, når de bidrager til vandboringer og landsbyudvikling.

Liv

I mesterlære som voksen

Særligt drenge uden mandlige rollemodeller står i kø til at få en voksenven. Vi har talt med voksenvennernes mor i Roskilde.

Liv

Glæden ved at hjælpe

Gunnar er venner med 7-årige Jonathan, der ofte mødes til hygge, snak og kortspil. Venskabet startede i Børns Voksenvenner.

Liv

Apoteker Andersens arbejdsglæde er intakt

Charlotte Andersen har i løbet af to årtier opbygget et mindre imperium i Roskilde, og energien er på ingen måde for nedadgående hos den 61-årige indehaver af Roskilde Svane Apotek.

Nyt

Ph.D i Renault

“Vores mekanikere ved meget om lidt. De er højt specialiserede”, fortæller salgschef Kim Dall hos Arne Stubbe Automobiler på Betonvej i Roskilde.

Temaer

Ford samlet ét sted

“Gunner Due biler overtager Ford-aktiviteterne, så alt er samlet under ét tag”, fortæller Henrik Madsen, som dermed pr. 1. april er eneste Ford-forhandler i Roskilde.

Liv

Én stor familie

“Vi er som et fodboldhold – alle kan ikke være angribere”, fortæller værkfører Eldin Omerspahic hos Preben Mortensen Biler.