Temaer

Liv

Sidste prædiken

Paul Kofoed Christiansen slutter som sognepræst i Roskilde Domkirke efter næsten 31 år – men han fortsætter sit sociale arbejde.

Temaer

Populær satellitby i rivende udvikling

Vindinge er et lille lokalsamfund med 2.450 indbyggere fem kilometer sydøst for Roskilde centrum og 31 kilometer vest for København. Her er der godt gang i nybyggeriet til den voksende efterspørgsel på frisk luft og godt børnemiljø, fællesskab og samtidig god placering for pendleren.

Nyt

Nyt boligbyggeri på Fakta-grunden har lange udsigter

Ejeren af den såkaldte Fakta-grund på Køgevej går fortsat med planer om at opføre 110 nye boliger tæt ved Ringparken, men der går formentlig en rum tid, før spaden skal i jorden, da der fortsat forhandles intensivt med Roskilde Kommune.

Temaer

Fra saftevand til direktørstol

Direktør i Handelsbanken Roskilde Jakob Weber, melder sig nu i rækken af klummeskribenter på Paperboy. Ambitionen er klar: han vil sammen med sine kollegaer gøre en forskel i lokalmiljøet.

Liv

Viby lokker kunder til

Detailhandelsanalysen for Roskilde Kommune fra 2016 viser, at Viby trækker mange handlende af dagligvarer til fra oplandet.

Liv

Tænketank træder vande

Budgetforhandlingerne er netop afsluttede, og formand for Viby Svømmeklub Anne Klein må sande, at en svømmehal i Viby ikke kom på tapetet.

Liv

Tid til hinanden

Én af hovedkræfterne bag Høstfesten i Viby vil nu lade andre komme til, så han kan bruge mere tid sammen med sin bedre halvdel.

Liv

Naturskøn stationsby

Hop på toget til Viby Sjælland og bliv boende. Drømmer du om en bolig til dig og din familie tæt på alt? Viby Sjælland er klar til at dække alle dine behov.