Temaer

Temaer

Igen i år vil i omegnen af 4000 gæster danse og synge med, når Jyllinge Festival skruer op for lyden i weekenden den 18. og 19. august.

Temaer

De senere års storme – med orkanen Bodil i 2013 som det værste eksempel – har understreget behovet for at finde løsninger, der kan sikre kysterne i Roskilde Fjord og Isefjorden. Det var emnet for et informationsmøde,
som Frederikssund Kommune afholdt onsdag den 19. april.

Temaer

Jyllinge Minigolf Klub blev en realitet ved en stiftende generalforsamling den 27. marts på Spraglehøjgaard. Hermed har Roskilde Kommune fået sin første klub af slagsen – men banen er nok først klar i foråret 2018.

Temaer

”Dette handler udelukkende om lokalplanen, som muliggør kystsikringsprojektet. Og denne afgørelse behøver ikke forsinke kystsikringen”, vurderer borgmester Joy Mogensen (S).

Temaer

Der var næppe en ispind tilbage på jorden i Jyllinge Nordmark, da børnene fra Nordstjernen var færdige med at samle affald.

Temaer

Nyd fjordens skønne former – kom i havn i Jyllinge. Jyllinge er omgivet af Danmarks måske smukkeste fjordlandskab – kom selv og se.

Temaer

Støtteforeningen Roskilde Klosters Venner er en del af løsningen på de massive udgifter, som den kulturhistoriske perle midt i byen løbende er årsag til.

Temaer

Roskilde Bibliotekerne har fem afdelinger fordelt ud over kommunen – og de bliver flittigt brugt. Men bibliotekernes moder ligger i Dronningekvarteret.

Temaer

Lene Danskov og Jørgen Madsen fra salon HAIR BY NATURE er netop hjemkommet fra London med de sidste nye tendenser i både hår, make-up og tøj fra catwalken.