Temaer

Liv

Trekroners socialøkonomiske virksomhed Dankbar er under konstant udvikling med den evigt arbejdende Randi Tang Nielsen ved roret.

Liv

Helle Chelina Jensen fra Trekroner er opstillet for Alternativet til det kommende kommunalvalg og har mulighed for at blive en af de første repræsentanter for partiet i Roskilde Byråd.

Liv

Hvis det stod på året rundt, ville det nok give anledning til en nabostrid eller to. Men lykkeligvis er det trods alt kun et par uger hver sommer, hvor Anne Weinkouff må leve med nogle temmelig støjende naboer.

Temaer

Søndag blev sikkerheden sat i fokus, da samtræningsfællesskabet, Cool Kona, officielt markerede, at den gamle surferrampe ved Veddelev havde fået en ny og sikker afløser.

Liv

Det er typisk, når børnene er fløjet fra reden, at lysten til at investere i en motorcykel melder sig, fortæller Jens Winther.

Liv

JAS Cykler nåede at eksistere godt 25 år med Flemming Risum Hansen som ejer.
Men i februar 2006 trak han og Susanne stikket for at få mere tid til børn og ferie.

Liv

Paperboy tog på orientering med Roskilde Ældre Motion i Boserup Skov. Den ugentlige travetur med kort og kompas er blot en af de mange aktiviteter, som foreningens medlemmer kan prøve kræfter med.

Klummer

Hvordan er det nu med efterlønnen, pensionsopsparingerne, investeringerne, folkepensionen, lånet i ejendommen/friværdien, udskiftning af bilen og skatten? Brian Smith Hansen fra F10 Finans giver gode råd.