Forfatter

Erhverv

Jesper Leen Jensen fylder 50

Jesper Leen Jensen – ejer og administrerende direktør i John Jensen VVS A/S med 150 medarbejdere og en omsætning på vej mod 200 millioner kroner samt medejer af håndværksfirmaerne Egon Olsen & Søn A/S og SL Malerfirma A/S – fylder 50 år den 18. juni.

Navne

Erhvervsdirektør i UVEG

Erhvervsdirektør Jesper Steen Christensen er Finans Danmarks repræsentant i Udvalget for Vækst Erhverv og Globalisering (UVEG) under Roskilde Kommune.

Erhverv

Midt i en snegletid

“If you can’t beat them, eat them”, foreslår Carsten Gydahl-Jensen, der sammen med sin kæreste, Ditte Ankjærgaard, avler snegle på farmen Danske Frilandssnegle uden for Roskilde.

Nyt

Mindre forgældet Roskilde

Roskilde Kommune har en langfristet gæld på 15.586 kr. pr. indbygger og har dermed reduceret sin gæld med 4,16 procent på et år.

Liv

Øl og sundhed

Mænds sundhed var i fokus i uge 24 over hele landet. Øl kunne trække en
del mænd til – men motion er de ikke meget for.

Navne

Skål i øl

Hele Roskildes ølmand, Erik Vibholm, runder 80 år den 27. juni.

Liv

Fodbold for voksne

Hver fredag formiddag mødes en flok voksne drenge for at spille fodbold på banerne i Himmelev. Denne weekend var de til World Cup for spillere over 70 år.

Nyt

Mig og domkirken

Roskilde Domkirke skal have et formidlingscenter, som vi lader sagkundskaben diskutere i vores forsidehistorie. Men hvad er de unges forhold til Roskildes stolthed?

Nyt

Under jorden

Et projekteret formidlingscenter for Roskilde Domkirke skal for en anslået pris af 100 millioner kroner etableres i området mellem Roskilde Gymnasium og Domkirkepladsen. Men hvorfor egentlig ikke bruge Det Kongelige Palæ til formålet?

Navne

Plastikkirurgi i Algade

Philip Pfeiffer er plastikkirurg og oven i købet svigersøn til Anna Jørgensen, der ejer Roskilde Privathospital. Det var også her, han arbejdede de første år efter endt uddannelse, men nu er tiden moden til at stå på egne ben.

Nyt

Gravko væltet ved vinbar

Under renovationen af springvandet kæntrede fører og gravko i Købmandsgården ved Stændertorvet under vægten af de tunge sten kort før kl. 12:30 tirsdag.

Liv

Hvor sund er du, mand?

Det er Mænds Sundhedsuge i uge 24, så vi spørger manden på gaden, hvordan han vurderer sit eget helbred.

Navne

Hjem til Johnny og Lykke

Efter 14 år som selvstændig frisør i Askepot i Sct. Ols Gade var det tid til et sceneskift for Susanne Eliasen, der startede som ansat frisør hos Frisør Arthur i Købmandsgården Stændertorvet 2B onsdag den 6. juni.

Klummer

Til bilen brænder sammen

“I denne uge er det Mænds Sundhedsuge, og der er tungtvejende grunde for mænd til at møde frem til de aktiviteter, der er sat i scene rundt om i Roskilde gennem hele ugen”, lyder det i Paperboy-redaktør Tomas Skovs leder.

Kultur

Fluidum på INSP!

Tirsdag den 12 juni er der releaseparty for Fluidums spritnye EP, ”Have a Sip”, der blandt andet kommer med en anbefaling fra Karrierekanonen.

Nyt

Fanget i Dødens Dal

Journalist og advokat Carsten Juul debuterer som forfatter med den hæsblæsende beretning om en skoldhed nærdødsoplevelse i én af Australiens altopslugende skovbrande.

Nyt

Gina Tricot lukker

Den 15. juni er det definitivt slut for Gina Tricot I Skomagergade i Roskilde. Filialen lukker, og der er ophørsudsalg på alle varer.

Erhverv

Foderbrættet

En ny madvogn sælger smørrebrød og flæskestegssandwich fra et hjørne af parkeringspladsen hos Stark på Industrivej.

1 2 3 34