Forfatter

Go

Musicon får nyt erhvervshus

Musicon er i en rivende udvikling og til sommer rives den gamle fabrikskantine ned for at gøre plads til 200 nye boliger og et nyt erhvervshus, som blandt andet skal huse Vækstfabrikken og Musicon-sekretariatet.

Liv

Drømmefælden

Den anmelderroste forfatter Maja Elverkilde holder foredrag i Byens hus om sit eventyr, hvor hun tog et blebarn under armen og flyttede ud i den svenske vildmark.

Nyt

Ja til kystbeskyttelse

Kystdirektoratet har givet tilladelse til etablering af diger, sluse og pumpestation i Jyllinge Nordmark og Tangbjerg, som ligger ved Roskilde Fjord og Værebro Å.

Liv

Ridder, pilgrim og hiphopper

Er du også bange for, at du ikke kan nå alle de sjove ting i vinterferien? Fortvivl ej. Du kan nå flere spændende ting om dagen, hvis du holder vinterferie på Kulturstrøget.

Navne

Alm. Brand i Roskilde udvider

Tre nye ansigter er de seneste måneder blevet ansat i Alm. Brand i Støden 6-8 i Roskilde. Filialdirektør Murat Ünsal glæder sig over, at han nu har flere dygtige rådgivere på sit team i en travl tid.

Liv

Vinterferie på torvet

Oplev youtuberen og Vild med dans-deltageren Julia Sofia, når hun besøger RO’s Torv med sin helt fantastiske Noble Nordic-kollektion, der består af lækre makeupbørster og ansigtsmasker af super kvalitet til enhver lejlighed.

Liv

Vitaminrig vinterferie fra Viby til Jyllinge

Er du træt af, at dine forældre ikke ved noget om Minecraft? Så kan de lære det. Har du altid ønsket dig at lave dit eget computerspil? Så kan du lave det. Vil du vise dine skills på skateboard? Så kan du vise dem. Og drømmer du om at møde Youtube-stjernen Brizze? Så kan du bare gøre det til Sjov Ferie, når du har fri fra skole i uge 8.

Liv

Danmark spiser sammen

’Folkebevægelsen mod Ensomhed’ igangsætter for tredje år i træk fælles måltider i uge 17 under overskriften ’Danmark spiser sammen’.

Sport

Uralbjergenes brave batmænd kom, så og sejrede

De mangedobbelte danske holdmestre fra Roskilde Bordtennis havde fået kam til håret, da de forleden aften og på hjemmebane spillede den første Champions League-kvartfinale mod de regerende mestre Fakel Gazprom fra Orenburg i Rusland.

Navne

Milos-Psykolog vender hjem

Roskilde får igen glæde af autoriseret psykolog, Flemming Rasmussen, som den 1. februar på ny starter op hos Milos-Psykologerne i Ringstedgade. Flemming Rasmussen er kendt af roskildegenserne fra sit arbejde i Milos i 2011 og 2012.

Sport

Atleter hædret i Roskilde Kongrescenter

Roskilde Idræts Unions årlige fejring af de lokale sportshelte bød på hædersvisninger til et bredt udvalg af idrætsgrene, mens hovedprisen gik til orienteringsløberen Andreas Hougaard Boesen.

Liv

Venner på væggen

Der var 200 besøgende til ferniseringen, og 22 af værkerne er allerede solgt. Med andre ord må udstillingen ’To malervenner’ i Palæfløjen siges at have været en succes fra starten.

Nyt

Eminem endelig til Roskilde Festival

Et musikhistorisk øjeblik er i vente, når den amerikanske rapper Eminem i 2018 omsider spiller sin første danske koncert nogensinde. Eminem har siden årtusindskiftet været den suverænt mest ønskede kunstner blandt Roskilde Festivals deltagere.

1 2 3 28