Forfatter

Nyt

Onsdag den 21. juni i en fyldt sal på Svogerslev Kro præsenterede formand for Plan- og Teknikudvalget, Torben Jørgensen (S), de fem tiltag, som byrådspolitikerne forrige uge besluttede skal forbedre trafiksikkerheden for Svogerslevs skolebørn.

Nyt

Blå og røde huer begynder i den uge at fylde i Roskildes gadebillede. Vi har samlet billederne af de første nyklækkede studenter.

Liv

De sidste par måneder har drengene fra Roskilde Garden øvet op til fire gange om ugen for at blive klar til DM for bygarder, som afholdes i Vejen den 29 juni til 2. juli.

Liv

“Jeg ved, hvor der findes en have så skøn!”, lyder det i en velkendt vise. Der ligger også én i Kornerup ved Lejre i den nyudnævnte Nationalpark, Skjoldungernes land.

Liv

Deltagerne kan i år fejre midsommeren og Roskilde Festivals åbningsaften med et ’vikingeblót’ ved badesøen. Kunstnere som Sorten Muld, Virelai og Svartsot sørger for løssluppen hedensk feststemning gennem sommeraftenen.

Nyt

Skole- og Børneudvalget har besluttet, at Vindinge Skole får overbygning fra næste skoleår, efter en høring hvor alle er positive over for udvidelsen.

Temaer

Søndag blev sikkerheden sat i fokus, da samtræningsfællesskabet, Cool Kona, officielt markerede, at den gamle surferrampe ved Veddelev havde fået en ny og sikker afløser.

Sport

Onsdag den 14. juni 2017 er Stjerneløbet tilbage på Stændertorvet i Roskilde. Lige nu er godt 300 glade cykelmotionister klar – og er du ikke blandt dem, kan du stadig nå at komme med.

1 2 3 18