Forfatter

Kultur

Tilbage til lånerkortet

Det lyder måske bedaget at have et lånerkort, når man kan låne bøger på sit sundhedskort. Men det giver faktisk god mening ikke at lufte sit personnummer ude i byen.

Navne

Torben Jørgensen fylder 70

Onsdag den 15. august 2018 fylder byrådsmedlem for Socialdemokratiet og tidligere formand for LO Roskilde Egnen, Torben Jørgensen, 70 år.

Kultur

Høstfest i Viby

Lørdag den 25. august står Viby Sjælland på den anden ende, når årets høstfest løber af stablen.

Sport

Bronze i Italien

Team Ramsøs U16-piger kæmpede i varmen, og opnåede en bronzeplacering blandt 200 hold.

Navne

Mindeord om Flemming Stig Rosenørn

Det var en meget kedelig meddelelse vi modtog forleden morgen om, at Flemming ikke var mere efter et kort ophold på Hospice. Selvom at Flemming kun blev 68 år var meddelelsen desværre ikke overraskende, idet han i foråret blev ramt af en meget ondartet kræftsygdom, som desværre ikke lod sig effektivt behandle.

Kultur

Masser af messing

Roskilde Musikforening og Roskilde Kunstforening arrangerer tre Palæhave-koncerter i august og september.

Liv

Et sted at være sig selv

De fem boliger på Søndre Ringvej er bygget med de hjemløse for øje. Det er små individuelle huse, huslejen er lav og der er højt til loftet – i hvert fald i overført betydning.

Nyt

Flere rækkehuse i træ

Ny aftale sikrer flere almene rækkehuse i træ på Sjælland. De første 44 boliger i Tofteengen nord for Roskilde står klar i december 2019.

Navne

Spændende rotation i Østre Rotary Klub

Hvert år roterer hjulet i Rotary, og der tiltræder en ny præsident (formand) for klubben. I år har det dog været en ekstraordinær spændende rotation i Roskilde Østre Rotary Klub den 1. juli.

Navne

Præsidentskifte i Gundsø Rotary

Den 1 juli var der, som vanen tro, præsidentskifte i Gundsø Rotary Klub. Den nu tidligere præsident Bo Jens Christensen blev afløst af den nye præsident for året 2018-2019 – nemlig Anne Vissing.

Nyheder

Flere rækkehuse i træ

Ny aftale sikrer flere almene rækkehuse i træ på Sjælland. De første 44 boliger i Tofteengen nord for Roskilde står klar i december 2019.

Liv

Fremtidens forskere går på Roskilde Gymnasium

Roskilde Gymnasium har i det kommende skoleår valgt at sætte ekstra fokus på talentudvikling ved at sende 10 talentfulde elever på camp-forløb for særlige talenter hos det nationale videncenter Science Talenter i Sorø.

Sport

Sølv og ny træner

Næsten 200 tilskuere var mødt op i Himmelev, da Roskilde Pigefodbold kæmpede om mesterskabet i U 13 for piger på Sjælland.

Navne

40 års jubilæum

Receptionen i anledningen af jubilæet bliver afholdt tirsdag den 26. juni kl. 14-17  i lokalerne på Gammel Marbjergvej 15, 4000 Roskilde. Her bliver der blandt andet budt på mad, 40-års jubilæumsvin og 40-års jubilæumsøl fra husets egen ølbrygger.

1 2 3 35