Forfatter

Liv

’Lyt til fuglene’ indeholder kommentarer også til det moderne hverdagsliv, Et billedunivers med grafiske udtryk, befolket med mennesker i bevægelse, fugle, samvær, følelser og fabeldyr, med legende og naive udtryk indrammet af en underspillet humor. Farver og streger stoppet med fortællinger.

Nyt

Fredag den 11. august er den tredje af i alt fem fredage, hvor Museumsøen vil syde af tropisk stemning, når en af Salsa Latinas instruktører, Yuleisy C. Rojas, giver én times undervisning i Salsa.

Nyt

Roskilde Kommune har ansat økonomisk rådgiver Jan Milo, som skal hjælpe borgere i økonomiske problemer. Det vil typisk være borgere på kontanthjælp, uddannelseshjælp eller dagpenge. Målet er at sikre borgerne et højere rådighedsbeløb, så de bedre kan få det til at hænge sammen hver måned.

Sport

Mette O. Nielsen fra Roar Atletik kan nu kalde sig europamester for masters, idet hun vandt guld i kaste 5-kamp under europamesterskabet i Aarhus.

Liv

Elin Bech troede, at hun skulle fungere som en slags mentor, da hun meldte sig som forældremyndighedsindehaver for en mindreårig flygtning. Men rollen som forældremyndighedsindehaver for 18-årige Sabri Ali blev samtidig venskabelig og et vindue ind til den syriske kultur.

Liv

Roskilde Handi-Festival stifter en forening, der skal sikre, at festivalen bliver en årligt tilbagevendende begivenhed i Roskilde Kommune.

Navne

Indehaver af Kaffeekspressen Søren Nayberg rundede 60 år tirsdag den 25. juli, og den fejrede han på ødegården i Sverige med sin familie.

Navne

Den 1. juli var der vanen tro præsidentskifte i Gundsø Rotary Klub. Den nu tidligere præsident Jacob Søgaard Nielsen blev afløst af den nye præsident for året 2017-2018 – nemlig Bo Jens Christensen.

Liv

SIX FOOT STOMPERS er et dansk jazzorkester, hvis historie går tilbage til 1991, hvor seks musikere med samme interesse for jazzmusik blev enige om at stampe et traditionelt jazzband i gang.

Navne

H. P. Nielsen rundede 75 år onsdag den 26. juli. Den forhenværende isenkræmmer trak sig tilbage fra arbejdslivet som 66-årig i 2008.

Nyt

Roskilde Kommunes dagcentre for ældre er ved at udvikle sig til en seniorhøjskole, hvor borgeren frit kan sammensætte sin uge ud fra et katalog af tilbud. Der tilbydes lige fra ture i Boserup Skov til højtlæsning på biblioteket, og flere end 250 beboere er hoppet med på oplevelsesvognen.

Liv

Børn i Roskilde har i de sidste seks uger nydt sommerunderholdningen i Folkeparken og Hullet i Ejboparken. Nu sluttes rækken af gode oplevelser af med de populære HipSomHap.

Nyt

Det bliver Henrik Bo Nielsen, der overtager som direktør i Museumskoncernen ROMU fra Frank Birkebæk, der har valgt at gå på pension efter 40 år på posten.

Nyt

Med et rekordhøjt gennemsnit på 11,6 sikrede Penille Kryger sig den eftertragtede anerkendelsespris, der hvert år doneres af Logistikkompagniet til den, der opnår højeste gennemsnit på HD SCM.

1 2 3 19