Forfatter

Liv

Unge har let adgang til snus

De små tobaksposer er blevet et hit blandt de unge. Selvom snus er ulovligt i Danmark, er det intet problem at få fat på for de unge danskere. Snus bliver ulovligt solgt videre på internettet, og selv i mange kiosker er nydelsesmidlet tilgængeligt.

Sport

FC Roskilde tror stadig på oprykning

Forventningerne til den sidste del af sæsonen er meget høje, og både assistenttræner Anders Møller Christen og forsvarsspiller Nicklas Mouritsen er da også enige om, at de skal op i toppen, hvor det er sjovt.

Liv

Julehyggen kommer til INSP!

Kom med ind i varmen og udlev dine indre kreative evner. Få en hyggelig og uforglemmelig oplevelse og en masse dejlig hjemmelavet julekonfekt med hjem.

Liv

Horror rammer Roskilde

Tirsdag d. 31. oktober 2017 natten til onsdag bliver der afholdt et gyseligt horror house i det ellers så kendte og hyggelige Rosenhavestræde.

Nyt

Rufus i Roskilde

Den tidligere Amerikanske ambassadør i Danmark (2013 Til 2017), Rufus Gifford, indtog sidste torsdag Roskilde.

Nyt

Ansøgningerne strømmer ind

Roskildes gymnasiale uddannelser oplever flere og flere elever som søger ind. Desværre går det den modsatte vej for erhvervsuddannelserne.

Liv

Ondskabens mange ansigter

Thure Lindhardt debuterer onsdag aften med dokumentarserien Tortur på DR3, hvor han rejser til Cambodia og Uganda for at udforske torturens nådesløse ansigt og sindet bag.

Dengang...

Besøg hos Lotte Fang

Lokalhistorikeren Lotte Fang har i 40 år beriget Roskildes borgere med sine byvandringer, foredrag, artikler og bøger om byens historie.

Liv

Roskildes Pompeji

Nord for Domkirken ligger et fredet område, som man med rette kan kalde Roskildes Pompeji: Under muldlagene ligger en hel bydel gemt.

Liv

Multimennesket

Som malerkunstner, videnskabs-illustrator og ambitiøs BMX-rytter er Liz Berry Østergaard en kvinde med mange talenter.

Liv

Plejeorlov hos veninden

”Jeg overvejede overhovedet ikke at sige nej”, siger Birgitte Høj, som er på orlov for at passe sin veninde Tina Beate Steensgaard 2-3 gange om ugen. Det har hun været de sidste 3 måneder. Tina er 53 år og har æggestokkekræft med spredning til bughulen og har haft det i syv år til december.

1 2 3