Forfatter

Klummer

Hilsen Klummeaktivisten

Jeg har ikke skrevet klumme i et stykke tid. Ud over at have “travlt”, som jeg har på fornemmelsen er en ret udbredt samfundstendens, så har jeg bakset med en del tanker om, hvorfor jeg og andre overhovedet skal skrive klummer. Altså hvad jeg og andre kan få ud af at skrive og læse klummer.

Klummer

Lille spejl…

“Jeg smiler som oftest på billeder. Både i familiealbummet og på de sociale medier. Indimellem på en nærmest skraldgrinende måde”, skriver Kathrine Krone i denne uges klumme.

Klummer

Arbejd mere og undgå stress

“Jeg møder mange, som synes, at mit job lyder helt perfekt, når jeg fortæller om det. Og hvem vil ikke gerne høre, at ens job er attraktivt”, fortæller Kathrine Krone.

Klummer

Demokrati Fitness

Jeg havde egentlig set mig sur på bornholmerfolkemødet og dets look-a-likes. Men så skete der noget…

Klummer

En del af familien

“Jeg har været til stor konfirmation i weekenden. Eller det vil sige, i skrivende stund har jeg ikke været af sted endnu”, skriver Kathrine Krone i denne uges klumme.

Klummer

5 møder, der måske ændrer verden

“Vi skylder os selv at mødes i virkeligheden. For det er, når mennesker mødes ansigt til ansigt, at der kan opstå magi”, lyder det fra Kathrine Krone i dennes uges klumme.

Klummer

Jeg hader de unge

Alle vil have fat i de unge. Medier, politikere, butikker og kommuner. Alle lader til at være enormt interesserede i at vide, hvad de unge ser, mener, køber, og hvordan vi får dem i tale.

Klummer

Tak – og undskyld

Jeg er et af de mennesker, der er god til at få gaver. Som min mand siger: ”Du er god til at sige tak på sådan en overbevisende måde”. Og det er jeg. Den får simpelthen alt, hvad den kan trække. Armene i vejret. Yay! Suuuuper lækkert.

Klummer

Folkeskole-kontrakten

Kære Folkeskole. Jeg ser på dig med nye øjne i dag – nu som forælder. Og du er som … Coca Cola! Et navn og et koncept, der virker velkendt. Men med et indhold, der hele tiden forandres i tidens ånd. Cherry Coke. Cola Light. Cola Zero. Cola Life! Måske bedre, måske ikke, måske sundere, måske ikke – men under alle omstændigheder helt anderledes end for 30 år siden.

Klummer

Fuld på tv … igen!

“I Danmark drikker vi, når vi fejrer, slapper af og vil have det sjovt. Og det er rundt regnet hele tiden. Der er altid en god anledning eller undskyldning”

Klummer

Mit nytårsforsæt: Flere fejl!

Nytårsforsætter bliver til, fordi vi tror på, at vi selv kan ændre vores vaner og dermed vores liv! Jovist, der er forskel på, om du beslutter dig for at tabe fem kilo, lære at spille bas eller tjene en million. Men i bund og grund er det en mulighed for at give os selv en lektie. Og på den måde er nytårsforsætter en fejring af den frie vilje.

Klummer

Lad os mødes i ”mellemrummet”

Jeg er kommet hjem til Roskilde. Her trådte jeg mine ungdoms Doc. Martens på ”Amtet”, her lærte RUC mig at løse problemformuleringer, og her begynder jeg i arbejdet med Byens hus, at forstå hvor meget drivkraft, der er i ”mellemrummet”.

Klummer

Så gør dog noget!

Nu overvælder tårerne mig igen. Og så den verbale lussing til mig selv: ”tag dig sammen! – det er jo ikke dig, der har mistet dit hjem, måske dele af din familie, været i livsfare og som nu er draget ud på en urimelig rejse, for at overleve, for at søge tryghed, stabilitet, mætte maver og rolige nætter.

Klummer

10 ting jeg har lært i ferien

Schwiisshhhh! Den lyd beskriver som regel bedst min ferie. Som et klip i kørekortet drøner den af sted. Dette er mest ”note til selv”-ting, men måske kan du nikke genkendende til eller blive inspireret af et par punkter.