Forfatter

Nyt

Dankbar bag Nigerias første babyluge

Den socialøkonomiske virksomhed i Trekroner har i det seneste år støttet et børnehjem i det vestafrikanske land. Senest med en livreddende foranstaltning målrettet de mindste, der om kort tid indvies.

Nyt

Nyt V-udspil i Tvind-sag

Venstre går nu en ny vej i partiets korstog mod institutioner med relation til Tvind. I et nyt forslag, som fredag skal behandles i Økonomiudvalget, vil Bent Jørgensen (V) fremlægge en række tilføjelser til Roskilde Kommunes indkøbspolitik møntet på private institutioner, der leverer tjenesteydelser som skoletilbud og opholdspladser.

Liv

Fitnesshold samler kronikere og motionister

Det startede med som et tilbud til roskildensere med sygdomme som diabetes og KOL, men i det seneste år har Sport & Fitness Himmelev også formået at tiltrække deltagere, der i alt sin enkelthed ønsker at få mere motion ind i hverdagen.

Liv

Store navne til Gimle for børn

Motormille, Wafande og ikke mindst Hr. Skæg er på plakaten i forbindelse med forårets udgave af søndagsunderholdningen for børn og deres forældre.

Nyt

Nyt stadion får 2.000 ekstra tilskuerpladser og 100 ekstra p-pladser

Fodbold-bastionen i Rådmandshaven forstørres til Superliga-stadion, mens antallet af parkeringspladser fortsat vil give udfordringer, når flere tusind tilskuere lægger vejen forbi. “Vi må opgradere den offentlige transport ved større arrangementer”, lyder løsningen fra Daniel Prehn (S).

Nyt

Vikingeskibsmuseet anker nej til affredning

Slots- og Kulturstyrelsen har afgjort, at den fredede museumshal skal bevares, men den beslutning skuffer Vikingeskibsmuseets bestyrelse, der nu vil anke afgørelsen til kulturministeren.

1 2 3 22