Forfatter

Sport

Mette mestrer 186 frigørelsesgreb

28-årige Mette Volmer fra Roskilde, har som én af de allerførste danske kvinder netop erhvervet det sorte bælte i den koreanske kampkunst Shinson Hapkido.

Sport

Gummiben – et drama i tre akter

KFUMS 1. hold har i hele sæsonen ført en miserabel og trist tilværelse i bunden af Danmarksserien. Men i sidste spillerunde kunne KFUM’erne alligevel selv afgøre nedrykningsspørgsmålet – spørgsmålet var blot om nerverne holdt?

Sport

Kampe mod overmagten

Længe lignede det også det forventede nederlag til FCR, men i kampens døende minutter lykkedes det Robert Larsen at udligne den smalle 1-0 føring – som Vejle fik tidligt i kampen.

Sport

Ørkenvandring i ørnereden

Kun 647 småfrysende tilskuere havde valgt at bruge deres søndag eftermiddag i Roskilde Idrætspark: Det gav en noget atmosfæreforladt kulisse, der desværre stemte rigtig godt overens med FC Roskildes uinspirerede og tamme spil mod Skive IK – der udløste et fortjent 0-1-nederlag.

Sport

Sæsonopstart – med god snak og trist nederlag

”Fodbold er ikke for de stumme” – sagde den rapkæftede og forholdsvis lokale 80’er fodboldprofil Søren Lerby vist engang. Og jo. Der bliver snakket rigtig meget i nationalsporten. Både på og udenfor banen.

Sport

Fra Australien til Darup

Roskilde Tennis Klub er i indeværende uge værter for en stor international tennisturnering for 13-18-juniorspillere – med deltagelse af godt 120 tennistalenter fra såvel USA og Australien, som en lang række europæiske lande.