Forfatter

Sport

Flere guldmedaljer til Roskilde Karate Klub

Roskilde Karate Klub tog flere medaljer med hjem fra årets Roskilde Cup, hvor 89 karateudøvere fra hele landet deltog. Det blev i alt til fem 1. pladser, fire 2. pladser og tre 3. pladser for klubben. 

Liv

En hverdag i det fremmede

Sidste weekend var Roskildes Rotaryklubber på Stændertorvet for at fortælle om de mange muligheder. I dagens anledning var både kommende og nuværende udvekslingsstudenter med til at fortælle om deres egne oplevelser.

Nyt

Roskilde Festival melder udsolgt

Alle 80.000 partoutbilletter til årets Roskilde Festival er nu solgt efter et historisk hurtigt billetsalg, skriver festivalen i en pressemeddelelse.

Køreglæde

Guide til leasing

Når din leasingkontrakt udløber, er de fleste interesseret i at komme af med bilen hurtigt og få fat i en ny lige så hurtigt. Men hvis dit bilskifte skal forløbe så smertefrit som muligt, er det en god idé at starte tidligt.

Navne

Erfaren bilforhandler fejret

Fredag eftermiddag inviterede Preben Mortensen Biler på Darupvang i Roskilde til reception for at fejre den mangeårige indehavers 45 års jubilæum og 70 års fødselsdag.

Liv

Bisse gæster Gimle

Under overskriften “Fuldt Flor Tour” er Bisse igen aktuel på de danske spillesteder, og i den forbindelse lægger den originale sanger og sangskriver vejen forbi Gimle fredag den 16. marts.

1 2 3