Forfatter

Navne

Erfaren bilforhandler fejret

Fredag eftermiddag inviterede Preben Mortensen Biler på Darupvang i Roskilde til reception for at fejre den mangeårige indehavers 45 års jubilæum og 70 års fødselsdag.

Liv

Bisse gæster Gimle

Under overskriften “Fuldt Flor Tour” er Bisse igen aktuel på de danske spillesteder, og i den forbindelse lægger den originale sanger og sangskriver vejen forbi Gimle fredag den 16. marts.

Sport

Pilen peger nedad

Søndag tabte FC Roskildes 1. divisionshold med hele 4-0 hjemme til superliganedrykkerne fra Esbjerg.

Sport

Pointdeling i Ørnereden

Efter tre sejre i streg spillede FC Roskilde søndag uafgjort 1-1 hjemme mod FC Fredericia – og er dermed fortsat inde i en fornuftig pointstime.

Nyt

Ny café på Musicon

Den tidligere Café Freunde på Musicon har fået ny ejer, og lørdag den 30. september fra kl. 10-16 slår Marlene Lykke dørene op til Elmas Container Cafe.

Liv

Naturskøn stationsby

Hop på toget til Viby Sjælland og bliv boende. Drømmer du om en bolig til dig og din familie tæt på alt? Viby Sjælland er klar til at dække alle dine behov.

Sport

Tredje gang var lykkens gang

Efter bitre pointtab i sæsonens to første kampe lykkedes det FC Roskildes 1. divisionsmandskab at hive en solid 3-1-sejr i land i søndagens seværdige hjemmekamp mod jyske Skive IK.

Sport

Tålelig tredjeplads

I sæsonafslutningen vandt KFUM hjemme på Lillevang 4-1 over rækkens absolutte bundprop, Kalundborg.

Sport

Spænding til det allersidste!

FC Roskildes 1. divisionshold vandt fortjent 2-1 søndagens hjemmekamp mod Fredericia – og er inden sidste spillerunde a point med Helsingør på den tredjeplads, der giver adgang til playoff-kampe til Superligaen.

Sport

Drømmen lever – lidt endnu!

FC Roskilde havde vel reelt ikke et eneste forsøg indenfor Fremad Amagers målramme – og de amagerkanske gæsters chancer var også til at overse.

Sport

Ørnen fløj – FCR blev ved jorden!

Før kampen blev FCR’s nye maskot-ørn ’SIGR’ introduceret for de 1.384 fremmødte og forventningsfulde tilskuere, der så den velopdragne og imponerende havørn baske flot med sine store vinger.

1 2