Vinterløb i Folkeparken

0

Fire studerende, der læser Leisure Management på Professionshøjskolen Absalon, har planlagt begivenheden Roskilde Vinterløb, som finder sted nu på lørdag.

”Vi havde mange idéer på bordet til at starte med. Men vi ville gerne skabe en hyggelig familiedag i den kolde tid, hvor vi samtidig støtter et godt formål”, fortæller Ann-Cathrine Olsen, der er én af initiativtagerne til søndagens Vinterløb i Folkeparken.

Navnet kunne ikke være mere passende i disse dage med hård nattefrost og dalende snefnug i luften. Og nu har du altså muligheden for at hoppe i løbeskoene og tage familie eller venner med til Vinterløb på søndag den 18. februar kl. 9. Løbet er børnevenligt, og udgangspunktet er amfiteatret i Folkeparken, hvorfra der løbes på både asfalt, fliser og grus på de 2,5 eller fem kilometer lange ruter.

Medaljer til børnene
Undervejs er der gratis vand og frugt fra Irma og sandwich fra Pipers Hus til alle løbere, og de deltagende børn vil få tildelt en medalje ved målstregen. Herudover kan løbere i alle aldre være med til at løbe de fem kilometer i Vinterløbet, og der vil være præmier til både den hurtigste mand og den hurtigste kvinde på distancen. Derudover vil der også være lodtrækningspræmier til særligt heldige løbere.

Overskud til Røde Kors
De første løbere sendes afsted på den korte distance kl. 10 efter en tale af borgmester Joy Mogensen, og kl. 10:20 går startskuddet til distancen på fem kilometer. Det koster lidt at deltage i Vinterløbet, men til gengæld går alt overskud går til Ungdommens Røde Kors.

Deltag i debatten
Del.