Torsdags-topopgør i Champions League: BTK møder Düsseldorf

0

Torsdag den 21. december jagter Roskilde Bordtennis BTK 61 sæsonens anden hjemmesejr i Champions League og ikke mindst puljesejren, når tyske Borussia Düsseldorf kommer på besøg i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena. En sejr vil definitivt sikre Roskilde adgang til forårets afgørende kampe i Champions League. Modsat vil et nederlag til Düsseldorf betyde, at Roskilde er afhængige af at polske Dzialdowo nupper en sejr imod franske Hennebont. I værste fald ender Roskilde som puljens treer – og dermed i ETTU Cuppen. Dagens modstander Düsseldorf har fire gange før – i 99/00, 08/09, 09/10 og i 2010/11-sæsonen – stået øverst på podiet, når den afsluttende CL-hymne er blevet afspillet på finaledagen.


T
yske favoritter

Det tyske mandskab med legendariske Timo Boll på holdkortet har vundet de fire seneste kampe i årets Champions League-udgave, og må dermed siges at være forhåndsfavoritter.

Roskilde Bordtennis BTK Zhai, Maze og Tromer har dog også imponeret i sæsonens foregående kampe, hvor det er blevet til tre sejre ud af fem.

Deltag i debatten
Del.