Sølv og ny træner

0

Næsten 200 tilskuere var mødt op i Himmelev, da Roskilde Pigefodbold kæmpede om mesterskabet i U 13 for piger på Sjælland.

Desværre faldt det første nederlag på 8-mandsbane til U 13 fra Roskilde Pigefodbold på det mest uheldige tidspunkt. Til stor ærgrelse for hovedparten af de næsten 200 tilskuere på hjemmebanen i Himmelev tabte Roskilde pigerne 2 – 1 til BSF. Dermed løb BSF lige akkurat med mesterskabet på en bedre målscore – tættere kan det ikke blive.

Sjældent nederlag

Pigerne fra Roskilde har haft en forrygende sæson med sejre i stort set alle turneringer de har været med i. Men lørdag gik det desværre ikke længere. Nu går pigerne på en kort sommerferie og allerede i august går turen til Vildbjerg Cup, hvor sidste års sejr skal forsvares. 

Elitetræner

05-årgangen i Roskilde Pigefodbold har et unikt stort talent og det er noget klubben vil satse på. Efter sommerferien bliver trænertruppen udvidet med den rutinerede elitetræner Max Olsen, der tidligere har trænet blandt andet U 18 i klubben. De to øvrige cheftrænere Brian Friis og Steffen Snerle fortsætter som hidtil, så der er tale om en forstærkelse af truppen. 

Næste år skal årgangen spille i hele tre trækker. Den bedste på sjælland, U14 Øst 1, samt U14 række 1 og U 14 8 mands række 2. 

Det seneste år har holdet tiltrukket mange dygtige spillere fra hele Roskilde-området, og med hele tre hold i turnering næste år, er der plads til flere nye piger.

Deltag i debatten
Del.