Ny cheftræner til KFUM

0

Stefan Håkansson skal efter sommerferien stå i spidsen for fodboldklubbens førstehold.

Det har længe stået klart, at Palle Olsen stopper som cheftræner for Roskilde KFUM’s bedste fodboldhold efter to perioder i jobbet for i stedet at hellige sig arbejdet med unge fodboldtalenter som chef for Top Center Roskilde, der har til huse på KFUM’s anlæg Lillevang.

Når førsteholdsspillerne samles for første gang efter sommerferien, bliver det derfor med en ny mand i trænersædet. Stefan Håkansson hedder førsteholdets kommende træner, som KFUM’s ledelsen netop har udpeget. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse.

”Stefan Håkansson har både det faglige niveau, som vi kræver, samt stor erfaring trods sin forholdsvis unge alder. Han kommer naturligvis med nye tanker og idéer, men grundlæggende er det tanken, at vi skal videreføre den måde at spille fodbold på, som har kendetegnet KFUM under Palle Olsens ledelse. Og da det fortsat er væsentligt for os at udvikle egne talenter, er det bestemt ikke uinteressant, at Stefan allerede kender vores talentarbejde fra sit virke som ungdomstræner”, konstaterer KFUM’s sportschef, Pierre Overgaard, med henvisning til at den nye mand i spidsen for førsteholdet kommer direkte fra jobbet som træner for KFUM’s U15-hold.

Deltag i debatten
Del.