Feriefodbold med Danmarks bedste spillere

0

Driblinger, jonglering, finter og teknisk træning er på programmet, når to af Danmarks bedste freestylere kommer til Roskilde Kongrescenter den 18. og 19. oktober 2017.

Lars Munck Petersen og Simon Atli Larsen har et imponerende CV, når det kommer til at kunne noget med en bold. Børn og unge i og omkring Roskilde får nu chancen for at lære lidt af det, som fodboldstjernerne Messi og Ronaldo er kendt for – nemlig fodboldfærdigheder i særklasse og lækre detaljer.

”Det bliver to dage med fuldt knald på med nogle af de bedste indenfor panna og freestyle. Det lyder måske lidt avanceret, men det er kræs for alle fodboldspillere, fordi det udvikler fodboldfærdighederne. Man får bedre boldkontrol og lærer at lave lækre detaljer”, siger idrætskonsulent hos DGI Christian Sloth.

De bedste spillere er klar
Lars Munck Petersen og Simon Atli Larsen er blandt de bedste i Danmark til de to discipliner. De er en del af instruktørteamet, som har stor erfaring med at gøre det sjovt for alle aldre at arbejde med freestyle og finter.

”Vi træner freestyle og Panna, men der bliver også plads til en masse andre sjove boldøvelser, så der er noget for alle niveauer. Vi vil vise, at fodbold er meget mere end 11 mod 11 på græs”, siger Lars Munck Petersen.

For alle
En DGI Fodboldskole er for dem, der har styr på teknikken og for dem, der lige er begyndt at spille. Det kan lade sig gøre, fordi instruktørerne er gode til at spotte den enkeltes niveau og målrette øvelserne efter dem.

”Vi har stor erfaring med at træne fodboldbørn på alle niveauer. Det er netop vigtigt for os, at vi skaber en ramme, hvor alle kan være med, men hvor den enkelte bliver udfordret”, siger Christian Sloth.

Deltag i debatten
Del.