Drømmen lever – lidt endnu!

0

En 0-0 kamp behøver ikke nødvendigvis, at være kedelig. Men søndagens udgave af et målløst opgør, var en langgaber af dimensioner. FC Roskilde havde vel reelt ikke et eneste forsøg indenfor Fremad Amagers målramme – og de amagerkanske gæsters chancer var også til at overse.

Solskin!
Den tamme affære kunne undre. Tre point ville nemlig gøre god gavn for begge hold. Men alligevel blev der spillet defensivt, med både livrem og seler. De 1.332 tilskuere kunne derfor forholdsvist uforstyrret nyde det ganske pæne forårsvejr – og følge Kevin Magnussens Formel 1 løb på mobilen.

Bedre end ingenting
Men de øvrige kampe i 1. division magede det pudsigt nok sådan, at pointdelingen kom begge mandskaber til gode. Fremad Amagers ene point luner lidt i bundstriden. Mens pointet til FCR bringer os et lille skridt tættere på den tredjeplads, der giver adgang til playoff-kampe om en plads i Superligaen.

Med to spillerunder tilbage er de lokale lyseblå et sølle point fra tredjepladsen. Det kræver dog formentlig, at FCR tager samtlige seks point i sæsonafslutningen, mens både Skive og Helsingør sætter point til – men underligere ting er jo sket i fodbold før. Første forhindring på vejen mod den allerbedste fodboldrække spilles den kommende søndag, hvor FCR tager imod Fredericia i ørnereden.

Deltag i debatten
Del.