Da du var på ferie: Racerkører slap nådigt fra vildt crash

0

4. afdeling af det danske Formel 4 mesterskab gik ikke som forventet for Casper T. Hansen.

4. afdeling af det danske Formel 4 mesterskab, der blev kørt blev afholdt på Rudkorgen, 80 km syd/øst for Oslo i Norge i weekenden den 15. og 16. juli, gik ikke som den førende i mesterskabet Casper T. Hansen havde håbet.

”Efter en god start på dagen med pole position i weekendens hurtigste tid, 1. heat forløb helt uden problemer for mig og jeg vandt en sikker sejre, efter sejren i 1. heat skulle jeg starte 8’er i 2. Heat eftersom man vender top 8 fra 1. heat om. Efter første omgang var jeg oppe på 6. pladsen, det tegnede sig rigtig godt! Desværre sker der et crash foran mig, som jeg ikke kunne nå at undvige. Jeg bliver ramt og ryger ind i autoværnet, og så var det heat ellers slut. Det var ret voldsomt og det hele skete meget hurtigt”, fortæller køreren i en pressemeddelelse.

Se uheldet her (eksternt link): Casper T. Hansen  kører i den hvide bil med grøn front, som bliver ramt efter to konkurrenter netop er kollideret. 

Heldigvis kom hverken den unge roskildenser eller de to andre kørere noget til.

“Min racer var godt og grundigt smadret og teamet var ikke sikre på, om jeg kom ud og køre til finale heatet. De gjorde dog et forsøg og lige fra bilen kom tilbage til vores pitgarage, knoklede alle i halvanden time for at få den klar og det lykkedes”, fortæller Casper T. Hansen, der fik seks point med fra finaleheatet, trods en hårdt medtaget bil.

”Weekendens mål om at udbygge mesterskabsføringen blev desværre ikke indfriet, men efter omstændighederne er et point tab på 14 point ikke helt dårligt. Jeg fører mesterskabet med 65 point efter denne afdeling.” slutter Casper T. Hansen.

Deltag i debatten
Del.