Casper T. Hansen testede Formel 4 i Barcelona

0

Mandag og tirsdag, 10. og 11. december var Casper T. Hansen i Spanien sammen med Valdemar Eriksen Racing for at teste Formel 4 på Circuit de Barcelona Catalunya.

Der var brugt mange timer hjemme i simulatoren for at lære banen at kende, og efter de første par omgange på den rigtige racerbane begyndte de gode tider at indfinde sig.

“Bare det at være på denne legendariske bane, i pit garagen lige overfor grand stand, og så endda at få lov til at køre på banen var en fantastisk oplevelse” fortæller en glad Casper T. Hansen.

Nogle af de helt store Formel 4 teams som italienske Prema Racing og tyske US Racing var ligeledes tilstede på racerbanen, der huser det spanske Formel 1 grandprix, så den roskildensiske racerkører havde god mulighed for sparring.

Casper T. Hansen har tidligere på året været på besøg hos netop US Racing, der blandt andet ejes af den tidligere Formel 1 kører Ralf Schumacher, hvor han også fik simulatorerfaring.

“Jeg er meget stolt over at de har holdt øje med mine præstationer i den netop afsluttede sæson, og at de ville bruge tid på at jeg besøgte dem”, fortæller racerkøreren.

Efter testomgangene på den catalanske asfalt kunne Casper T. Hansen og CTH Motorsport gøre status. 1.48.19 lød den hurtigste omgang på, og dermed en smule langsommere end US Racing, der med 1.48.00 satte testdagenes hurtigste tid. Dog brugte både det tyske team og italienske Prema Racing flere nye sæt dæk.

Efter den godkendte testweekend fortsætter Casper T. Hansen og resten af teamet arbejdet med at blive helt klar til næste sæson.

“Mit team og jeg arbejder intenst på planlægningen af 2018 sæsonen, vi er lige nu i fuld gang med at få sponsoraftaler for 2018 på plads”, slutter racerkøreren.

Deltag i debatten
Del.