Bedst på Sjælland

0

U13 fra Roskilde Pigefodbold vandt årets sidste kamp på udebane mod Snekkersten 1 – 3.

Det blev således en flot afslutning på året, hvor pigerne ender med at vinde alle turneringskampe og dermed slutter som en suveræn nummer 1 i række øst, der er den bedste række på Sjælland.

Dermed sætter pigerne et flot punktum på en sæson, hvor de også har vundet store turneringer som Vildbjerg Cup og det uofficelle danmarksmesterskab for pigehold.

Scorepiger
I Snekkersten scorede Johanna Pagels to mål og Silja Snerle et. Johanna Pagels ender som nummer to på listen over de mest scorende piger på Sjælland. Listens toppes af Roskilde Pigefodbolds Andrea Friis.

Pladsmangel
U13 pigerne kan mærke en stor interesse for holdet, og der kommer hele tiden ny piger til. Alene siden sommerferien er holdet vokset fra 20 til mere end 30 spillere. Sammenholdet i truppen er da også rigtigt fint, fordi det sociale bliver prioriteret højt.

Holdet har haft succes med et par fællesspisninger og har derfor besluttet, at man fremover spiser sammen mindst en gang om måneden efter træning. Selvom klubben er vokset til mere end 300 medlemmer på få år, står Roskilde Pigefodbold stadig uden et klubhus, så fællesspisningen foregår i lånte lokaler.

Deltag i debatten
Del.