Voxpop: “Er Henrik helt rask?”

0

Prins Henrik vil som bekendt ikke begraves ved siden af sin kone i sarkofagen i Roskilde Domkirke. Vi har spurgt på gaden, om denne udmelding giver anledning til at få kaffen galt i halsen.

”Jeg er republikaner, og jeg har altid betragtet Kongehuset som en del af underholdningsindustrien, og det optager eller ophidser mig på ingen måde. Jeg havde ventet, at det var endt i en skilsmisse, men det kan man jo nok ikke på det niveau i Kongehuset. Der skal man lidt længere ned i rækkerne”, siger Hans Christen Jensen under sin spadseretur med sin kone Sussi Jensen.

”Jeg synes, at det er hans liv, så han bestemmer. Men han kunne måske godt lige have sagt det, inden de byggede den sarkofag”, siger William Jensen. ”Det er jo hans eget valg, og han kan så skille sig lidt ud fra kongefamilien på den her måde”, supplerer Victor Gram.


”Jeg synes, det er ok. Men jeg er lidt i tvivl om, om han er helt rask. Og det er jo både synd for ham, hvis han er syg, og måske også lidt synd for Dronning Margrethe. Det har jo altid været lidt svært med ham. Men det der kan forarge mig er, at de har brugt så mange penge på den sarkofag – om han så ender med at ligge der eller ej. Det er OK, at kongehuset er der, men de kunne godt bruge lidt færre penge på det”, siger Kisser Weber-Hansen.

Deltag i debatten
Del.