Trekroner Syd får markant kontorvartegn

0

Snart bliver der bygget seks etager kontorbygning ved Trekroner Station, og op mod 300 arbejdspladser rykker ind.

På sydsiden af Trekroner Station er et nyt erhvervsområde under udvikling, og i slutningen af 2018 vil et 25 meter højt, hvidt kontortårn hæve sig op over jernbanen. Her bliver der indrettet kontorfaciliteter til en eller flere virksomheder, som har brug for at brede sig ud over helt op til 6.000 kvm fordelt på seks etager. Området Trekroner Syd er under udvikling af Daugaard Pedersen A/S, som er totalentreprenør med speciale i erhvervsbyggeri.

Stor efterspørgsel

Det er endnu ikke afgjort, hvem der flytter ind i Trekroner Syds kontorpark, men de 6.000 kvm kontor kan rumme op mod 300 medarbejdere.

“Kontorerne er beregnet til virksomheder, som har brug for mindst en halv etage – det vil sige 400-600 kvadratmeter eller derover”, fortæller Jan Riis Nielsen, der er administrerende direktør i Daugaard Pedersen A/S.

“Der er en stærk efterspørgsel efter nye og moderne kontorlokaler i Roskilde-området, og udbuddet er meget begrænset. Vi har dialog med flere potentielle lejere, men vi har ikke truffet endelige aftaler, så her er en oplagt mulighed for lokale virksomheder”, fortsætter han.

Deltag i debatten
Del.