Stor donation til Gimle

0

Det lokale spillested har modtaget 160.000 kr. fra Tuborgfondet til at optimere lydkvaliteten.

Spillestedet Gimle har netop modtaget en donation på 160.000 fra Tuborgfondet, der skal sikre, at det lokale spillested i fremtiden kan tilbyde sine koncertgængere endnu bedre lydkvalitet.

”Vi er super glade for bevillingen til nyt lydanlæg på Gimles kælderscene. Det er et fantastisk skulderklap til Gimle og til vores frivillige fra Tuborgfondet, og bliver et markant løft for koncertoplevelsen til vores vækstlags koncerter”, udtaler spillestedsleder, Lars Sloth i en pressemeddelelse.

Tuborgfondet uddeler hvert år millioner af kroner til musik, og i år har fondets jury altså valgt at en del af puljen skal tilfalde Roskilde og Gimle. ”Musik samler mennesker, skaber glæde og samhørighed, og det er netop fællesskabet omkring musikken, som er vigtigt for Tuborgfondet.

De lokale spillesteder samler lokalbefolkningen og er med til at skabe et aktivt lokalmiljø”, udtaler direktør i Tuborgfondet Anne-Marie Skov.

Begrundelsen for at Gimle modtager 160.000 lyder, at spillestedet engagerer omkring 150 frivillige og arbejder målrettet med kompetenceudvikling af særligt de unge, der er tilknyttet stedet.

Deltag i debatten
Del.