Roskilde Oplevelseshavn fejrer jubilæum

0

Aktiviteter for små såvel som store, musik og maritime smagsoplevelser er på programmet søndag, når Roskilde Oplevelseshavn markerer sin femårsdag.

Søndag den 22. april kl. 12-15 er der rig mulighed for at forlyste sig i maritime rammer, når Roskilde Oplevelseshavn, der er en del af Roskilde Havn, inviterer til femårs jubilæum.

De mindste kan blandt andet kaste sig over en tegnekonkurrence, mens far og mor smager på røget fisk og naturbrød, og så kigger Roskilde Spillemandslaug forbi for at levere fejringens musikalske indslag.

“Roskilde Oplevelseshavn har været en kæmpe succes, og det skal naturligvis fejres. I løbet af fem år er vi gået fra ’bare’ at være en del af havnen til i dag at have mange gæster, heriblandt over 800 børn i vores skoletjeneste hvert år”, fortæller Uffe Clemmensen, medlem af Roskilde Havns bestyrelse og initiativtager til Roskilde Oplevelseshavn.

Lægges vejen forbi sødangens festligheder er det desuden muligt at deltage i en plastikindsamling, der er blevet til i et samarbejde mellem Roskilde Oplevelseshavn og Danmarks Naturfredningsforening, mens det også er muligt at få et unikt indblik i de bedste lystfiskerspots ved Roskilde Fjord præsenteret af Roskilde og Omegns Lystfiskerklub.

Kl. 14 er freden til gengæld forbi, når sabler, træben og klapper en masse skaber røre i det ellers fredelige havnemiljø.

“Til sidst indtager piraterne Roskilde Oplevelseshavn, som vi har skrevet det i programmet. Det er en gruppe rollespillere, der kommer forbi og leverer et underholdende show”, afslører Uffe Clemmensen.

 

Deltag i debatten
Del.