Roskilde Badet forsinket igen

0

En ny forsinkelse betyder, at badegæsterne må vente helt til efteråret 2019 med et tage den nye svømmehal i brug.

Byggeriet af Roskilde Badet er løbet ind i en ny forsinkelse, der betyder, at den omdiskuterede svømmehal først åbner i efteråret 2019 i stedet for i starten af det nye år, som det ellers var planlagt.

Årsagen til at badegæsterne nu må væbne sig med tålmodighed skyldes ifølge Roskilde Kommunes forvaltning forsinkelsen af åbningen af den gamle svømmehal tidligere i år. En forsinkelse der blandt andet var et resultat af forsinkede materialeleverancer. 

Og det får nu også konsekvenser for tidsplanen bag det nye byggeri, der altså ikke kan overholdes. 

Eftersom byggeriet ikke er en totalentreprise, hæfter Roskilde Kommune selv for eventuelle forsinkelser. Kilder på rådhuset siger til Paperboy, at prisen for forsinkelsen lyder på ca. 6 millioner kroner, hvilket kort før avisens deadline mandag middag ikke var bekræftet af embedsværket, der til gengæld meddelte, at udgifterne til svømmehallen holdes inden for de samlede midler, der i alt er afsat til den nye svømmehal i 2019. 

Paperboy erfarer dog, at der er tale om, at en del af den pulje, der var afsat til driften af den nye svømmehal i 2019, er overført til anlægsbudgettet. 

Deltag i debatten
Del.