Randi indtager Ragnarock

0

Den socialøkonomiske virksomhed Dankbar overtager driften af Café Ragnarock på Musicon.

Randi Tang Nielsen, der allerede beskæftiger 80 medarbejdere i Dankbar, Zusammen og Freunde, regner med at hyre yderligere ti medarbejdere, når hun lørdag den 17. marts åbner i Café Ragnarock på Musicon.

 

Fælles værdier

”Det sker i et kæmpestort samarbejde med mine dygtige medarbejdere i Freunde”, siger Randi Tang Nielsen, der længe har syntes, at det kunne være interessant at gøre Café Ragnarock til en del af den voksende virksomhed.

Randi Tang Nielsen beskæftiger allerede 80 medarbejdere i blandt andet Café Freunde i Trekroner.

”Vi har holdt et møde med direktør Henrik Bo Nielsen og kommerciel chef Anette Gade Kristensen, og vi nåede hurtigt frem til, at vi har ret ens værdier og tanker om, hvordan vi kan gavne Roskilde”, fortæller Dankbar-lederen, der håber at kunne bidrage til at bringe liv og energi til Musicon.

 

Priser der er til at forstå

”Det sker i stor respekt for Peter Ørnstrup, som hidtil har kendetegnet Café Ragnarock med stor kokkekunst”, siger Randi Tang Nielsen, der dog planlægger et skifte på caféen.

”Jeg kunne tænke mig et mere åbent og folkeligt sted med både priser og en menu, der er til at forstå”, siger hun.

 

Fantastisk mulighed

Sidst men ikke mindst bliver Café Ragnarock endnu en læreplads for de psykisk sårbare unge, der er en del af målgruppen i Dankbar.

”Det bliver en fantastisk mulighed for mine unge i Dankbar. Alt skal hænge sammen, og jeg vil kun starte noget op med en dobbelt bundlinje, hvor vi skaber de bedste muligheder for de unge, og samtidig kan klare os selv økonomisk”, fastslår lederen.

 

Fakta:

Café Ragnarock by Freunde åbner lørdag den 17. marts kl. 12.

Følg med på FB og Instagram.

Deltag i debatten
Del.