Opstart af Grønt Netværk i Byens Hus

0

I kølvandet på 14 dage med bæredygtighed i centrum, indkaldte About Innovation til opstart af Grønt netværk den 19.april. Det første netværksmøde var en succes og blev holdt på 1.sal i Byens Hus. De 20 billetter som var udloddet til arrangementet blev revet væk på få dage, og nu er det så tid til det andet møde i rækken for Grønt Netværk i Roskilde.

Sidst havde vi en samtalesalon omkring værdier ved netværksskabelse. Denne gang vil vi gå et spadestik dybere og komme skridtet videre i forhold til at udvikle et stærkt og indflydelsesrigt forum. Det foregår denne gang i BylivsLab – i stueetagen i Byens Hus Roskilde.

Et mål med netværket er at gå målrettet efter FN´s verdensmål nr 11: Udviklingen af bæredygtige byer og lokalsamfund. Netværket vil søge indflydelse og skabe samarbejder og partnerskaber på tværs af politiske partier, uddannelsesinstitutioner, organisationer mv. for at være med til at påvirke og præge kendskabet til initiativer inden for det bæredygtige område. Det 2. møde i netværket afholdes i Byens Hus i Bylivslab (ved turistinformationen) den 17.maj. kl. 17-19:00.

Bemærk: Der skal bookes billet til arrangementet via greenticket, hvis du ønsker at deltagehttps://greenticket.dk/opstart-afgrntnetvrk-2arrangement

 

 

Deltag i debatten
Del.