Oplev Roskildes nye julemærkehjem

0

Fredag den 12. januar byder Julemærkehjemmet Liljeborg inden for til åbent hus i de nybyggede lokaler på Baldersvej.

Der er mulighed for at komme helt tæt på Roskildes nye julemærkehjem, når forstander Henrik Hougaard Bøtkjær sammen med børn og personale byder inden for til åbent hus fredag den 12. januar fra kl. 13.30-16.00.

“Da jeg blev ansat, startede jeg i en skurvogn, og nu er der næsten gået et år, så det bliver en historisk dag, når vi officielt åbner, og jeg glæder mig meget til at byde hele Roskilde velkommen på Julemærkehjemmet Liljeborg”, fortæller Henrik Hougaard Bøtkjær forventningsfuldt om næste uges arrangementet på Baldersvej 3 i Himmelev, hvor de sidste 12 børn om få dage gøre deres entré, hvilket samtidig betyder, at julemærkehjemmet når sin maxkapacitet på 48 børn.

Efter kronprinsessen

Den folkelige velkomst ligger i forlængelse af den officielle åbning for særligt indbudte gæster og pressen, hvor Julemærkefondens protektor Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary og velgøreren bag Julemærket Liljeborg, Winnie Liljeborg, klipper snoren til Danmarks femte julemærkehjem. Det første i over 60 år.

“Personalet vil være fordelt over hele julemærkehjemmet, så der vil være rig mulighed for at se alle lokaler og ikke mindst få et indblik i, hvordan det er at arbejde på stedet”, forklarer forstanderen, der håber på, at åbningen vil bidrage til, at Liljeborg på sigt kan blive en integreret del af Roskildes DNA på linje med Vikingeskibsmuseet, Roskilde Domkirke og Roskilde Festival.

“Vi er en hjælpeorganisation, så vi er dybt afhængige af støtte alle steder fra. Men støtte kan også være muligheden for at deltage i arrangementer rundt omkring i byen, hvor vi kan bidrage med det, vi kan og samtidig give børnene mulighed for at gøre en forskel. Den slags døre, håber vi også, arrangementet kan være med til åbne for os”, slutter han.

Motionsrummet på Roskildes nybyggede julemærkehjem er spækket med det nyeste udstyr, der skal gøre betingelserne for vægttab mest optimale. Her er det 11-årige Isabella Nielsen og otteårige Nicklas Jørgensen, der har taget plads på romaskinerne til ære for fotografen.

Kun det sidste udendørs anlægsarbejde mangler nu på Julemærkehjemmet Liljeborg i Himmelev, der fredag den 12. januar inviterer inden for til åbent hus.

Motionsrummet på Roskildes nybyggede julemærkehjem er spækket med det nyeste udstyr, der skal gøre betingelserne for vægttab mest optimale. Her er det 11-årige Isabella Nielsen og otteårige Nicklas Jørgensen, der har taget plads på romaskinerne til ære for fotografen.

Atriumgården er julemærkehjemmets centrale åndehul, hvor den fjedrende belægning giver rig mulighed for alle former for boldspil.

Julemærkehjemmet Liljeborg indeholder også adskillige hyggerum og spisestuer, hvor børnene kan mødes, lave mad og spise sammen.

Deltag i debatten
Del.