Nyt røveri i Himmelev gav ‘skrabet’ udbytte: To personer truede ansatte med knive

0

Mandag blev Min Købmand på Kongebakken udsat for røveri, da en mand truede sig til kontanter med en pistol, og tirsdag aften var den så gal igen i Himmelev. Denne gang i Dagli’Brugsen på Klosterengen.

Kort efter lukketid omkring kl. 21.15 ankom to mænd – begge mellemøstlig af udseende – til det mindre supermarked, hvor de under trusler med knive beordrede en mandlig og en kvindelige ansat tilbage i butikslokalet.

De to røvere slap fra stedet med et beskedent udbytte i form af to skrabelodder.

Gerningsmændene beskrives som:

A, mand, mellemøstlig af udseende, 25-29 år, 170-175 cm høj, muskuløs, stor næse, skægstubbe, talte arabisk med medgerningsmanden, og talte dansk med accent, iført grå hættetrøje, halsedisse for underansigt, handsker og sorte bukser og sko. Truede med stor brødkniv.

B, mand, mellemøstlig af udseende, 22-27 år, 175-180 cm høj, spinkel af bygning, sort hår, talte arabisk, iført sort hættetrøje med lys skrift eller logo på brystet, sorte bukser og grå sko.

Politiet undersøgte stedet og omgivelserne uden at finde frem til gerningsmændene, og vil derfor gerne høre fra vidner, der har hørt eller set noget i relation til røveriet, eller som på anden vis har kendskab til gerningsmændene. Ring på 114

Deltag i debatten
Del.