Nørder indtager handelscentrum: Fanatic flytter til Algade

0

Hobbyforretningen rykker teltpælene op for at få mere tidssvarende lokaler og en bedre beliggenhed.

I godt et årti har rollespillere i alle afskygninger, Pokémon-entusiaster og samlere  mødtes til fællesskab og nørderi hos Fanatic i Grønnegade, men nu er tiden moden til at skifte, hvorfor hobbyforretningen om kort tid til flytter til Algade 36. 

”Vi har en bagkant, der hedder 1. august, men vi har ikke lagt os fast på en dato endnu”, fortæller indehaver Daniel Steinaa, der har drevet forretningen siden 2008.

Den nye udgave af Fanatic bliver på 222 kvadratmeter fordelt over 160 kvadratmeter butik og spilleområde samt godt 60 kvadratmeter til at håndtere forretningens netbutik, der er vækstet eksplosivt det seneste år. 

Skoven i byen
”Vi opererer med spritnyt inventar, og har i den forbindelse indgået et samarbejde med en designer, der bygger en skov i butikken, så vores kunder vil føle, at de træder direkte ind i eventyret”, forklarer den 34-årige indehaver, der samtidig kan afsløre, at investeringen i de nye rammer beløber sig til, ”alt hvad jeg ejer og har”, og samtidig kalder den nye adresse for en ”drengedrøm”.

”Vi kommer med en masse ny energi til Roskilde centrum, og den nye placering betyder også, at vi for alvor kommer til at markere os til halloween, fastelavn, jul eller når der kommer en ny opdatering til Pokémon Go”, lover Daniel Steinaa. 

Den nye adresse på Roskildes centrale handelsgade, som Fanatic overtager fra Odas Minde, betyder til gengæld ikke, at kunderne vil opleve radikale forandringer i sortimentet, der fortsat vil spænde bredt, fortæller Fanatics daglige leder Joy Zander.

”Vi fortsætter med at have masser af liverollespiludstyr, herunder udklædninger og latexvåben og så selvfølgelig Yo-gi-oh! (kortspil red.) og Magic-kort – dem er der er meget fokus på i øjeblikket”, forklarer hun. 

Deltag i debatten
Del.