Jubilæum i Gadstrup Motion

0

Den 12. maj – Store Bededag – fejrer Gadstrup Motion sin ti-årsfødselsdag kl. 11 – 12. For at markere det inviteres alle nye og gamle medlemmer, instruktører, bestyrelsesmedlemmer og alle bygge- og samarbejdspartnere til et glas bobler og lidt kransekage.

Gadstrup Motion blev grundlagt, efter at en gruppe frivillige havde afholdt ’åben hal’ for børn og unge. Her kunne de boltre sig med hallens redskaber og med instruktører i alternative bevægelsesmuligheder. Aktiviteten var et tilløbsstykke, og idéen om at udvide tilbuddet til også at gælde voksne opstod.

Efter flere års forberedende arbejde lykkedes projektet endelig i begyndelse af 2007. Gadstrup Motion er en forening i konstant udvikling, som følger nye ønsker fra medlemmerne og tendenser i samfundet. Således har motionscentret i 2012 tilføjet et spinningscenter, oprettet hold i powerwalk, tennis, slyngtræning, crossfit og ikke mindst kettlebell. Foreningen har siden start haft et støt stigende medlemstal og er den forening i Gadstrup Idrætsforening, der har det største medlemstal.

Gadstrup Motions store fødselsdagsønske er da også: Mere plads. Foreningen er tidligere blevet lovet lokaler forbindelse med udvidelsen af Ramsøhallen. Dette løfte er trukket tilbage med økonomiske begrundelser. Men med et stadigt stigende medlemstal og med borgere, der har lyst og interesse i at vedligeholde og forbedre deres livsstil, håber foreningen på, at politikerne alligevel vil opfylde ønsket.

Deltag i debatten
Del.