Gælden efter Gullanden

0

Drømmen om eget værtshus gik i opfyldelse – men den blev dyr for Michal Johansen, der nu slikker sårene efter lukningen af Gullanden.

”Det har været en dyr fornøjelse. Jeg har ikke hevet en krone ud af forretningen på noget tidspunkt, og jeg står nu med en kæmpe gæld, som jeg skal bruge nogle år på at afbetale”, erkender Michal Johansen.

Efter otte måneder som barejer måtte ambulanceredderen smide håndklædet i ringen. Gullanden havde sidste udskænkningsdag lørdag den 30. juli, og lokalet står nu nøgent og strippet tilbage. Det var en gammel drøm at drive egen bar, og da tilbuddet pludselig var der, slog Michal Johansen til i november sidste år.

Natten uden nåde

Tanken var at videreføre det kendte koncept, og så i øvrigt supplere med brætspil, bordfodbold og dart for at tiltrække flere unge i dag- og aftentimerne. Det lykkedes også i nogen grad for Michal Johansen at øge omsætningen i døgnets lyse timer. Imidlertid var nætterne en nærmest konstant underskudsforretning.

”Jeg har prøvet med livemusik, dj og forskellige tilbud. Men de aftener, hvor jeg formåede at trække folk til, var det stadig ikke nok. Dagdelen har så skullet trække læsset, men der var stadig langt op til at dække udgifterne”, erkender ambulanceredderen, der har bevaret sit faste job ved siden af fuldtidsarbejdet som barejer.

Deltag i debatten
Del.