Fra sandkassen til podiet

0

Trods et crash med teamkammeraten slap Casper T. Hansen fra Jyllandsringen med to sejre og en tredjeplads.

Dramatikken var til at tage at føle på undervejs, men slutresultatet tilsvarende positivt for racerkøreren Casper T. Hansen, da Jyllandsringen i weekenden lagde asfalt til anden afdeling af Renault Formel 4 Danmark. To sejre og en tredjeplads blev det til for den 19-årige roskildenser, der dermed indtager førstepladsen i den samlede stilling med fire sejre og 133 point.

I begyndelsen så det ellers svært ud. En tur i gruset under lørdagens tidtagning betød at Casper T. Hansen måtte tage til takke med en startposition som nummer 11, men køreren gjorde det dårlige udgangspunkt til skamme og kørte tredjeplads hjem på sin 19 års fødselsdag.

“Der var masser af familiemedlemmer med ude og se race, og det var dejligt med så meget opbakning”, fortæller fødselaren.

I søndagens 2. heat startede Casper T. Hansen som 6’er, men fik hurtigt kørt sig op. Desværre ramte køreren kort efter teamaten Malthe Jakobsen, der blev sendt på en dramatisk flyvetur i sin bil, der undervejs vendte rundt på hovedet to gange. Kollegaen slap dog fra styrtet uden mén, og efter en periode med safetycar lykkedes det Casper T. Hansen at tage sejren.

Det blev også resultatet i tredje og sidste heat, efter en langvarig og intens duel med sin anden teamkammerat Aske Bramming.

“Det var godt nok noget af et race”, jubler racerkøreren.

Deltag i debatten
Del.