Bryan Ferry til Roskilde: Kan næsten ikke få armene ned

0

Den engelske gentleman Bryan Ferry går på scenen i Roskilde Kongrescenter d. 17. juni.

Bryan Ferry, stifteren af bandet Roxy Music og ligeledes storsælgende solist med hits som ‘Slave to love’, gæster Roskilde den 17. juni. Bookingen af det engelske popikon får champepropperne til at springe hos Roskilde Kongrescenter, hvor koncerten skal løbe af stablen.

”Som det eneste spillested på Sjælland kan vi præsentere Bryan Ferry, og vi kan næsten ikke få armene ned. En eksklusiv koncert med så markant en international profil viser styrken i vores samarbejde med Gimle,” fortæller René la Cour Sell, direktør i Roskilde Kongrescenter.

”Vi drager nytte af hinandens styrker, så vi kan tilbyde en helt ny type musikoplevelser i Roskilde. Vi kan levere interessante koncerter med plads til større publikummer og trække gæster til både lokalt og udefra – også publikummer, der ellers sjældent tager til koncert. Det er et af de fornemmeste mål med vores musikstrategi”, fortsætter han.

Udsigten til Ferrys ankomst til sommer giver tilsvarende glæde på Gimle.

”Bryan Ferry er et superstærkt navn på den internationale musikscene, og vi glæder os over at præsentere ham i Roskilde. Det er en vigtig del af vores ambition i samarbejdet med Roskilde Kongrescenter at hente markante internationale navne til byen, og vi har allerede nu flere spændende navne i støbeskeen”, udtaler Lars Sloth, der er spillestedsleder på Gimle.

Anmelderrost musikoplevelse
Både Ferrys solokarriere og Roxy Musics otte studiealbum, hvor af flere har opnået en position som moderne klassikere, har haft stor indflydelse på moderne rock og popmusik. Den 2. februar genudgives Roxy Musics debutalbum i en super deluxe-udgave i forbindelse med albummets 45. års jubilæum, hvilket giver anledning til en storstilet Europaturné.

Deltag i debatten
Del.