Bruno Mars til Roskilde Festival

0

Roskilde Festival starter nedtællingen til den 48. Roskilde Festival med et regulært popbrag. Med den 32-årige hitmager og femdobbelte Grammy-vinder Bruno Mars blandt de 10 første musiknavne til festivalen i 2018 kan publikum allerede nu glæde sig over 24 karat magi på 2018-plakaten.

Hit på hit

Bruno Mars, der er født og opvokset på Hawaii, har for længst cementeret positionen som én af nutidens mest talentfulde popkunstnere. Hans tredje album 24K Magic har siden udgivelsen i efteråret 2016 kastet adskillige hitsingler af sig, og med et pladesalg på over 130 millioner i gennem karrieren er han tilmed én af de bedst sælgende kunstnere nogensinde.

Star quality

Bruno Mars er hyldet for sit charmerende showmanship på scenen, så publikum kan se frem til et totalt overlegent og eksplosivt festshow proppet med hits som Grenade, Just The Way You Are, That’s What I Like og naturligvis Uptown Funk. Det bliver første gang, at den amerikanske superstjerne optræder på Roskilde Festival, og med sig på Orange Scene torsdag den 5. juli har han naturligvis det stramt svingende band The Hooligans og en altid veldisciplineret dansetrup.

“Bruno Mars oser langt væk af star quality, og han er først og fremmest en uovertruffen live-performer, der befinder sig i sit rette element, når han står på en scene. Så vi er ikke i tvivl om, at der bliver fyldt med et særdeles feststemt publikum foran Orange Scene, og at Bruno Mars vil levere varen”, siger Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén.

C.V. er tilbage

Dagens øvrige offentliggørelser tæller desuden de skotske postrock-legender Mogwai og den anerkendte amerikanske rapper Vince Staples. Fra vores egne danske rækker kan publikum se frem til en yderst sjælden live-optræden fra C.V. Jørgensen, der optrådte på Roskilde Festival første gang helt tilbage i 1977. Den energiske trio Nelson Can har netop udgivet ep’en EP3 og har høstet ros og anerkendelse i både Danmark og udlandet, mens Amalie Bruun under kunstnernavnet Myrkur spiller to koncerter, der udforsker den intime folkemusik og den storladne, sorte metallyd fra hendes roste nye album Mareridt.

Deltag i debatten
Del.