ALL MY EXES på Gustav Wieds

0

ALL MY EXEX spiller ifølge eget udsagn møgbeskidt folk med rødder i country og blues torsdag den 13. april på Gustav Wieds.

Der serveres alt fra afdæmpede numre til festlige dansetunes. Og når banjoen er i spil, kan ingen stå stille. Bandets skaber og frontmand, Steffen Christensen, er vokset op i Tønder og har fået Tønder Festival ind med modermælken. Det kan høres på All My Exes’ umiskendelige folk-sound, ligesom teksterne kredser om livet i den Sønderjyske muld.

All My Exes’ tre albums er skrevet, indspillet og produceret af bandet selv. Det hele er blevet til i deres private lydstudie, hvor de gennem tiden har opbygget deres helt egen lyd. All My Exes’ originale hjemmebryg er også nået frem til de etablerede medier. Singlerne ’Me and My Boys’ og ’She Takes Whatever She Wants’ fra albummet ’From the hen house’ blev bl.a. spillet jævnligt på P4 og P5.

All My Exes søger bevidst nye veje og udfordrer gerne countrygenren. Bandet består af Mikkel M. Christensen på guitar, Lars Andersen på trommer, Mads Løvenholdt på kontrabas og Steffen Christensen på banjo og vokal.

Der er gratis entré til koncerten, der starter kl. 20. Husk, at der er begrænset antal pladser.

Udgivelser:
Blues, 2016
From the hen house, 2015
From Nashville to El Paso, 2013

Deltag i debatten
Del.