Vind billetter til La Bohème under åben himmel

0

Nogle har kaldt Opera Hedeland Danmarks svar på Verona. Om det stemmer, er op til den heldige vinder af årets konkurrence om billetter til Opera Hedeland at vurdere. I år opføres Puccinis klassiker La Bohème i amfiteatret midt i den smukke natur.

Sådan vinder du

Paperboy udlodder 5 x 2 billetter til forestillingen blandt vores læsere. At deltage er let. Send en e-mail til konkurrence@paperboy.gratis med emnefeltet Boheme. Skriv dit navn og telefonnummer i mailen. Vinder du, kontakter vi dig direkte for at aftale, hvilken dag, du helst vil til opera.

Picnic og musik

Der er tradition for at medbringe en picnic-kurv til arrangementet med mad og drikke, men du kan også forudbestille og få en kurv leveret fra Meyers Køkken. Friluftsoperaen gæstes hvert år af både operaentusiaster fra nær og fjern og af folk, der blot er tiltrukket af den specielle kulturelle oplevelse under åben himmel.

Store stjerner

I år kan nogle af Skandinaviens største operastjerne opleves på scenen, her i blandt prisvindende norske Hamida Kristoffersen og internationalt efterspurgte Adam Frandsen i hovedrollerne. Forestillingen instrueres af svenske Lars Rudolfsson.

Anmeldelser i top

Sidste år høstede Opera Hedeland seksstjernede anmeldelser i bl.a. Berlingske Tidende.

Deltag i debatten
Del.