Vælg den rigtige uddannelse

0

Elever i 9. og 10. klasse skal snart beslutte sig for, hvilken ungdomsuddannelse de vil starte på efter sommerferien. På Roskilde Handelsskole kan man torsdag den 18. januar høre om de forskellige muligheder for uddannelse.

Traditionen tro inviterer Handelsgymnasiet (hhx) og Erhvervsuddannelserne (eux og eud) til informationsmøde, hvor man kan høre om uddannelserne og de mange studieretninger og forløb. Samtidig kan man få en snak med elever, lærere og studievejledere og få indblik i, hvordan det er at være elev på de forskellige uddannelser. Informationsmødet afholdes torsdag den 18. januar 2018 kl. 19 på Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67, 4000 Roskilde. For de interesserede, som ikke har mulighed for at komme til informationsmødet, holder studievejledningen åbent hus lørdag den 27. januar 2018 kl. 10-13.

Mange elever fra 9. og 10. klasse kommer med deres forældre til informationsmødet på Roskilde Handelsskole. Her er nemlig rig mulighed for at få viden om både Handelsgymnasiet (hhx) og Erhvervsuddannelserne (eux og eud) inden det endelige valg af ungdomsuddannelse skal træffes i marts. Foto: Arkivfoto Roskilde Handelsskole

Deltag i debatten
Del.