Store navne til Gimle for børn

0

Motormille, Wafande og ikke mindst Hr. Skæg er på plakaten i forbindelse med forårets udgave af søndagsunderholdningen for børn og deres forældre.

”Det er atypisk, at vi kan præsentere tre så store navne. Normalt kan vi præsentere ét landskendt kæmpenavn, men at det er lykkedes at få både Motormille, Wafande og Hr. Skæg på plakaten i samme sæson er fantastisk”, lyder det fra en glad Esben Danielsen, tidligere leder af Gimle og nuværende kasserer i foreningen Gimle for børn, der står bag spillestedets søndagsunderholdning for børn og deres forældre.

Netop Motormille, kendt fra DR-kanalen Ramasjang, indleder Gimle for børn-sæsonen søndag den 28. januar i Tanken, mens Hr. Skæg og Wafanda ligeledes lægger vejen forbi Helligkorsvej i løbet af foråret.

Kontinuitet giver pote
Ifølge Esben Danielsen er de prominente navne både en tilfældighed og samtidig resultatet af foreningens kontinuerlige arbejde.

”Vi har lavet det her i mange år, samtidig med at vi har nogle rigtig gode rammer hos Gimle. Der er sket det, at kunstnerne efterhånden har kigget os ud og selv er begyndt at henvende sig”, siger kassereren i Gimle for børn, der samtidig har bemærket, at efterspørgslen er til at tage at føle på hos publikum. Der er således allerede solgt over 400 af de såkaldte medlemskaber, der giver halv pris på alle sæsonens 14 arrangementer. Arrangementer der foruden koncerter også byder på blandt andet kreative værksteder og sport.

”Det helt centrale er, at det er familiearrangementer. Det er ikke meningen, at forældrene bare skal sende deres børn afsted. Idéen er at samle familien”, forklarer Esben Danielsen.

Deltag i debatten
Del.