Snow Fun: Flere nye motionister i januar

0

Skisæsonen giver altid travlhed hos sportsforretningen på Industrivej, hvor de samtidig ser flere nye ansigter, der blot ønsker at lægge livsstilen om.

Det skorter ikke på besøgende hos Snow Fun i januar måned, hvor skisæsonen traditionelt trækker mange kunder ind i sportsforretningens lokaler på Industrivej. Det er imidlertid ikke kun udstyr til pisten, der langes over disken efter nytår.

”Januar er altid en travl måned hos os, men det er primært på grund af ski og skiudstyr, som vi er specialister i. Når det er sagt, så ser vi også en stor andel kunder, der kommer og køber specifikke vintervarer indenfor både løb og cykling”, fortæller Jan Krøyer, indehaver af Snow Fun.

Årstiden betyder samtidig førstegangsmotionister, der kommer ind forretningen for at få vejledning. Derfor har Snow Fun også netop afholdt et velbesøgt foredrag om vægttab, kost og træning.

”Vi laver generelt mange løbestilsanalyser og vejledning over hele året, men vi har stor fremgang i løbesegmentet og kan da også godt mærke, at der kommer nye kunder ind i januar måned, der ønsker at lægge livsstilen om”, forklarer Jan Krøyer.

Deltag i debatten
Del.