Ridder, pilgrim og hiphopper

0

Er du også bange for, at du ikke kan nå alle de sjove ting i vinterferien? Fortvivl ej. Du kan nå flere spændende ting om dagen, hvis du holder vinterferie på Kulturstrøget.

Der er mange gode ting ved Kulturstrøget i Roskilde, men én af de allerbedste er, at det er let og overskueligt at få spændende, udfordrende, aktive og sjove oplevelser flere steder, på bare én dag. En anden god ting er, at de voksne også kan nyde og opleve, for flere af institutionerne på Kulturstrøget serverer kaffe, har udstillinger, bøger, musik og andre ting imens. Her er fire forslag til, hvordan dagene i vinterferien kan se ud. Find mere information på kulturstrøg.dk.

Hiphopper og nørd

Er du vild med hiphop? Lav en hiphop-tekst og et beat og lær at optræde på Roskilde Bibliotek. Det foregår mandag den 19. februar fra kl. 9-15. Onsdag den 22. februar kan du dykke ned i Danmarkshistorien i Domkirken, bygge en bog i Byens Hus og spille amok til mini-lan på Roskilde Bibliotek. Samme dag er der fodboldtricks med Brizze på Roskilde Bibliotek og Ridderskole på Roskilde Museum, mens torsdag byder på både film og pilgrimsrejse. Se mere på kulturstrøg.dk

Deltag i debatten
Del.