Løft, vind og støt en god sag

0

Foreningen Børns Voksenvenner Roskilde og CrossFit-centret Boxlife er gået sammen om at skabe en stærkmandskonkurrence, der skal sætte fokus på behovet for mandlige voksenvenner på Stændertorvet lørdag den 7. april.

“Vi har lige nu rigtig mange drenge, som savner en mandlig rollemodel og fortrolig i deres liv. Med stærkmandskonkurrencen, håber vi at kunne nå ud til flere mænd i Roskilde, som kunne have lyst til at skabe glæde i et barns liv. Men det er altså ikke, fordi man behøver at være hverken Skipper Skræk eller Arnold Schwarzenegger for at blive Voksenven. Vores børn har bare lyst til en voksen, der gider spille fodbold, bage pandekager, eller måske bygge en flødebollemaskine”, fortæller Vibeke Niclasen, der er centerleder i Børns Voksenvenner Roskilde.

Masser af stærke mænd

Da Boxlife blev spurgt om de ville være med, krævede det ikke mange overvejelser at sige ja.

“Vi vil gerne støtte op om en god sag, og det at støtte børn i vores lokalområde giver super god mening for os. Vi har både børnehold, familiehold, og hold for nybagte mødre, og masser af stærke mænd – mange af dem fædre. Så vi var ikke i tvivl om, at det her ville vi gerne bakke op om”, siger medejer af Boxlife Roskilde, Rune Laursen.

Alle kan deltage

Konkurrencen består af små minikonkurrencer, af højest fem minutters varighed. Man behøver ikke særligt udstyr, og man vælger selv, om man vil prøve kræfter med én eller flere konkurrencer. Så uanset om du kommer med Roskildes største biceps eller spinkle spaghettiarme, så kan alle deltage i konkurrencerne. Der vil være konkurrencer for både voksne og børn, og der er præmier til vinderne af hver konkurrence, samt en lodtrækningspræmie blandt alle deltagere.

Fakta:

Børns Voksenvenner er en frivillig forening, der har eksisteret i 28 år, og har haft lokalafdeling i Roskilde de sidste 12 år. Foreningen laver venskaber mellem børn der af forskellige grunde mangler en voksen i deres liv – og frivillige voksne med tid og overskud til at blive ven med et barn.

BoxLife er et CrossFitCenter, der tilbyder funktionel træning i form af holdtræning, vægtløftning, gymnastik, personlig træning, fysioterapi, lukkede specialforløb mv. Centeret åbnede i oktober 2017.

Deltag i debatten
Del.