Kvinder vil have hestekræfter

0

Marianne Stougaard og Pia Elsborg går mindst lige så meget op i biler som deres bedre halvdele.

 

Marianne Stougaard, 71

Hvad kører du i?
“Audi TT RS+”

Hvorfor Audi TT og hvorfor den største motor?
”Fordi jeg godt kan lide biler. Jeg fik min første TT for 11 år siden, det var også med den største motor dengang, og siden da har jeg holdt fast i modellen, fordi jeg godt kan lide udseendet og køreglæden”.

Hvem går mest op i biler hjemme hos dig?
”Min mand og jeg er lige slemme, og vi bruger meget tid på at snakke om biler, uden at det nødvendigvis er specielt klogt”.

Hvad var din første bil?
”Jeg købte min første bil som 23-årig. Det var en Morris 1000 og siden da har jeg haft flere cabrioleter, blandt andet end MGB og så har jeg også haft en Toyota Celica. Jeg har altid kørt i sjove biler”.

Hvad betyder mest for dig, når du skal vælge bil?
Den skal ikke være alt for stor, men det skal motoren til gengæld. Jeg vil hellere vælge en mindre model med en større motor, for de har lidt nemmere ved det hele, og så er det samtidig sjovt”.

Pia Elsborg, 51

Hvad kører du i?
”Mercedes C220 Coupe AMG”.

Hvad betyder din bil for dig?
”Jeg kører mange kilometer hver dag, og derfor er den også et frirum fra en travl hverdag. Det er min bil, og det er mig der bestemmer. Der skal ikke ligge tomme coladåser og madpakker og flyde”.

Hvem går mest op i biler hjemme hos dig?
”Det er svært at sige. Min mand er til firhjulstrækkere, hvor der er plads til havemøbler og hund. Jeg vil have en lille bil, hvor der kun er plads til mig og en enkelt passager”.

Hvad går du mest op i, når du skal vælge bil?
”Æstetikken er vigtig. Det skal være en sportsvogn med et tidløst design, ligesom bilerne i en James Bond-film. Samtidig må den gerne være lidt hurtig i optrækket”.

Hvad var din første bil?
”Min første bil var en Ford Escort, som jeg købte da jeg var 25-26 år. Siden da har kørt i Alfa Romeo Gt’ere. Problemet var bare, at jeg nærmest var nødt til at købe to hver gang, fordi de hele tiden var på værksted”.

Deltag i debatten
Del.