Helgarderet Høstfest i Viby

0

Alle sejl er sat til en helt fantastisk afslutning på årets høstfest i Viby lørdag den 25. august 2018. Traditionen tro bliver der afholdt en fest i CosmosHallen om aftenen. Hele arrangementet er planlagt i samarbejde med Ramsø Musikhus og KulturCosmos, og billetsalget er gået i gang, så man allerede nu kan købe billetter til en storslået koncert.

Folkekære Folkeklubben

Det er nemlig ingen ringere end Folkeklubben, der er aftenens hovednavn. Folkeklubben blev dannet i 2011, og har haft en helt fantastisk karriere siden da, de turnerer landet tyndt, og har spillet på mange forskellige scener – alt fra store scener til sognegårde, kroer, musikforeninger, kulturhuse og festivaler. Det er rendyrket folk musik og store popsange bundet sammen med underfundige, fængende tekster – tænk bare på ’Fedterøv’, ’For Pengene’ og ’Danmarksfilm’, der alle har været spillet flittigt på de danske radiostationer.

Østrogen Gasolin’

Det andet band er Gasoline, som fortolker Danmark nationalband nr. 1.

“Gasolin’, Danmarks største rockband, hyldede gennem 70’erne livet og kvinderne. Nu hylder kvinderne Gasolin’…”, lyder det i pressemeddelelsen fra det fem kvinder høje band, der fandt sammen for ti år siden. Så nyd disse rockkvinder, når de lukker op for deres indre drengerøv den 25. august i Viby.

Fakta:

Billetterne koster i forsalg 150 kr. og 170 kr. i døren. De kan købes via www.kulturcosmos.dk

Deltag i debatten
Del.