Gratis voksentræning i Viby Svømmeklub

0

I uge 3 er der Swim Week i svømmeklubber rundt om i landet, og derfor inviterer Viby svømmeklub voksne til gratis træning i flere af Roskildes svømmehaller samt i Borup Aktivitetshus’ lille svømmesal på forskellige hold gennem hele ugen.

Du kan blandt andet prøve kræfter med forskellige stilarter indenfor svømning, herunder Aqua Mindfuldness, Aqua Fitness, hold for personer med vandskræk og til dem, der blot ønsker at lære at svømme helt fra bunden.

Aqua Fitness og Aqua Mindfuldness
”Når vi bevæger os i vand, giver vandet os modstand. Men ophæver samtidig næsten tyngdekraften, så vi oplever en helt anden frihed og bevægelighed i vand, end vi gør på land.

Derfor er Aqua Fitness velegnet som træningsform for alle – uanset alder og fysisk form”, fortæller Linette Nellemann Sørensen, projektleder i DGI Svømning og initiativtager til Swim Week på landsplan. Aqua Fitness udnytter modstanden i vandet, så træningen bliver så effektiv som overhovedet muligt – uden at overbelaste leddene.

Bliv en bedre svømmer
Er det længe siden, du sidst har fået finpudset dine svømmefærdigheder, har du chancen for at få styr på teknikken, og er du nybegynder, kan du sammen med andre voksne lære at svømme og blive tryg ved vandet.

”De fleste kan godt svømme en smule crawl, men bliver hurtigt forpustede. De kan ikke klare ret mange baner, simpelthen fordi teknikken er forkert”, fortæller Linette Nellemann Sørensen, som arbejder for at få flere voksne i vandet.

”På klubbens crawl-hold lærer deltagerne den helt rigtige teknik, får lagt nogle uvaner fra sig og får lært at bruge deres kræfter rigtigt”, fortsætter hun.

Deltag i debatten
Del.