Fodbold for voksne

0

Hver fredag formiddag mødes en flok voksne drenge for at spille fodbold på banerne i Himmelev. Denne weekend var de til World Cup for spillere over 70 år.

”Vi træner en times tid hver fredag formiddag, og så tager vi en øl efter badet og går hjem”, fortæller Viggo Hansen.

Sammen med ligesindede, der også har nået en moden alder, spiller han i Roskildeegnens Old Boys ”Der kommer jo skader ind imellem, og for nogle kan knæene ikke længere. Men sådan er det jo. Man bliver ved, så længe man kan”, siger fodboldspilleren, der denne weekend deltog i intet mindre end World Cup for spillere over 70 år i Bagsværd.

Dumme fejl
Under navnet Star Team stillede REOS med seks spillere sammen med yderligere spillere fra Herlev, og holdet endte på en 8. plads ud af de 12 hold, der deltog.

”Efter at være kommet foran 1-0 i tre kampe, opstod der dumme fejl, da vi ikke var godt nok sammenspillet. Uden at overvurdere os Reos spillere, var vi de bærende på holdet og har talt om at stille med eget hold,  når der  i uge 43 2019 spilles World Cup i Osaka, som vinderen af turneringen West Japan vil arrangere”, fortæller Viggo Hansen, som er kommet hjem med ømme ben.

Hårde baner
”Det har været dejligt men fysisk hårdt at deltage. På syv dage spillede vi tre træningskampe og seks turneringskampe, hvor banerne var stenhårde, hvilket bidrog til nogle meget ømme lårmuskler”, fortæller han.

Smilende tacklinger
Finalen endte med at stå mellem West Japan og B93/Brønshøj, og det blev japanerne, der løb med sejren.

”Vi mødte Kizuna Japan i første kamp og den trak altså tænder ud. De var i super form, og de var hurtige på de lave ben. Men de var meget smilende og venlige, når de lå på jorden efter en tackling”, fortæller Vikko Hansen.

Deltag i debatten
Del.