Eksklusivt besøg af Judith Hermann

0

Det går strygende med at få afsat billetter til forfatteraftenen med tyske Judith Hermann på Roskilde Bibliotek onsdag den 22. nov kl. 19:30. Hun mestrer særligt novellekunsten og er blevet kaldt “sin generations stemme”, og det afskrækker tilsyneladende ikke publikum, at samtalen foregår på tysk.

“Hun er blevet kaldt sin generations stemme, fordi hun skildrede almindelige tyskeres ubeslutsomme liv og gjorde op med, at den tyske litteratur skulle beskæftige sig med fortid og skyld…” skriver Information om tyske Judith Hermann, der virkelig er stormombrust for tiden.

Mellem linjerne

Forfatteren har særlig gjort sig bemærket internationalt, som en meget dygtig novelle-forfatter men også for sin foreløbigt eneste roman Al Kærligheds Begyndelse.

“Vi er helt stolte af at præsentere Judith Hermann. Hun er en stor stilskaber, og et af hendes særkender er, at hun kan beskrive liv og situationer, hvor der umiddelbart ikke sker voldsomt meget, men så er der alligevel alt muligt mellem linjerne, som pibler frem”, siger bibliotekar Ann Luther Torp fra Roskilde Bibliotekerne.

På Roskilde Bibliotek bliver Judith Hermann interviewet af Steen Bille. Det foregår på tysk, men han sørger for at lave sammenfatninger på dansk hele vejen gennem aftenen.

Her er det bibliotekar Ann Luther Tork med to bøger af Judith Hermann.

Deltag i debatten
Del.