Børn dyster i sang på RO’s Torv

0

Lørdag den 9. juni inviterer Spar Nord sammen med shoppingcentret og Roskilde Handel til audition på Roskilde Børne MGP 2018.

Unge stemmer har chancen for at få prøvet talentet af lørdag den 9. juni klokken 11 på RO’s Torv, hvor Spar Nord i samarbejde med shoppingcentret og Roskilde Handel inviterer til audition på Roskildes helt egen udgave af MGP.

”Arrangementet er et af de tiltag, vi har planlagt i løbet af i år for at markere bankens 10 års jubilæum i Roskilde”, forklarer Spar Nord Roskildes direktør Kasper Bæk om baggrunden for det musikalske tilløbsstykke.

Alle børn og unge i aldersgruppen 8-16 år kan deltage, ligesom både solister og grupper har mulighed for at indtage scenen på RO’s Torv i forsøget på at overbevise juryen om, at de fortjener at gå videre til finalen i Roskilde Børne MGP 2018 lørdag den 8. september på Stændertorvet.

”Vi vil gerne være med til at skabe forskellige former for underholdning og aktiviteter fordelt på forskellige lokationer, så vi binder byen sammen”, forklarer Kasper Bæk.

Reglerne i forbindelse med den indledende audition lørdag den 9. juni lyder, at har man lyst til at deltage, skal man blot møde op på dagen med sit nummer i en instrumentalversion – det er ikke et krav, at det skal være et originalt nummer. Alle børn inddeles i aldersgrupperne 8-11 og 12-16 år, og når man bliver råbt op, er det så tid til at fremføre sin sang foran dommerne og Centertorvets handlende.

Når alle deltagere har sunget, voterer juryen, og finaledeltagerne får besked samme aften.

Deltag i debatten
Del.