Blænd op for din indre biograf

0

Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester byder på en storslået nytårskoncert med temaerne fra en række filmklassikere på Roskilde Katedralskole.

Lørdag den 20. januar inviterer Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester til en festlig og spændende nytårskoncert. Her vil man kunne genopleve mange af sine skønne filmoplevelser, når en lang række af kendte og elskede eksempler på filmmusik får lytteren til at blænde op for sin indre biograf.

Historien bag musikken
I koncerten kan man således genopleve scener fra klassikere som The Mission, Schindlers Liste, Borte med Blæsten, Ringenes Herre, Døden i Venedig og Psycho samt en lang række andre udødelige filmoplevelser. Det bliver en intens oplevelse fuld af stærke følelser og frydefulde genhør.

Musikken kommer imidlertid ikke til at stå alene, idet man bliver guidet igennem de mange film af en af Danmarks største kapaciteter på området, nemlig Peter Schepelern, der med charme og overskud sætter ord på filmene og historien bag. Orkestret ledes af den drevne dirigent Christian Schmiedescamp.

Fakta:
Koncerten afholdes lørdag den 20. januar kl. 16. på Roskilde Katedralskole, Holbækvej 26, Roskilde
For billetter, se http://ltso.dk/presse-3/billetter/
Pris 100 kr., 50 kr. for studerende og gratis for børn under 18.

Deltag i debatten
Del.